Pyatihatochka написал(а):Помню я такой мобильный у МЧ на работе. Там то его деть было некуда, то не могли придумать куда деть ту трубу, которая выводит, потом она начал вонять, когда нагревался.
Це була особливість перших моделей. У мене на роботі є три покоління їх у різних приміщення. Проте останні версії, зокрема марки Sky - менші і при невеликій функціональності (а вона мені й ні до чого) мають по-більшості скромні габарити і нормальну працездатність. На жаль, я зізрів на тему вибору з них тоді, коли на складах лишилися переважно великі моделі. А я й маленьку поки не знаю, де приткнути Тому й хочу зачекати десь ближче до весни. Може навіть доведеться замінити комп'ютерний стіл, хоча він мені дуже подобається, та й пацюка на меншому тримати - варварство.
До речі, мій ахламон уже акліматизувався. Уже декілька днів ганяє по мені, мов кінь. Зрозумів, що приємно лежати у мене на пузі, на мокрій прохолодній футболці під соплом повітряного комбайну. А коли до нього це дійшло - він нещадно вигнав у мене з пуза ноутбук Залізе мені на пузо, і тільки перелягає з одного місця на друге, коли під ним нагрівається
Але відчувається, що йому все-таки не вистачає спокійного лежання у мене на нозі за столом. Це - вже звичка, нормальний його стан. Що ж, буду надіятися, що в найближчі дні стане легше, а то я вже сам божеволіти став. Учора вийшов з кімнати, попрощався з колегами в сусідній і пішов додому. А ті за мною слідом! Уявляєте: я не тільки не поставив кімнату на сигналізацію (це я вічно забуваю :playful: ), я не закрив і не замкнув двері. А треба сказати, що я їх замикаю, навіть виходячи до вбиральні. Абсолютна звичка. Якщо починають не спрацьовувати такі звички, то що далі? Забуду замкнути квартиру? Переходячи вулицю, кинусь під колеса?
Отредактировано Lanselot (2010-08-17 05:47:28)