Всеобщий форум любителей декоративных крыс

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Полный офф... » переживаем жару вместе

переживаем жару вместе

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

что пьем, что едим, как облегчаем себе жизнь и все такое прочее.

делюсь прекрасной ссылкой.
Десять напитков, которые хорошо выпить в жару

2

Я цю спеку не переживу  :confused: Сьогодні подивився зранку на метеосайт. Ніби дощ обіцяли. Через годину - уже навіть не обіцяють  :mad: І ще тиждень спеки. Рисько бідний уже не знає, куди подітися. Голуба мрія - під шафу залізти, але ж не можна весь час його там тримати. Так він зранку пару годин сидить під вікном, доки звідти ще прохолодою тягне, а потім проситься у клітку. Що стосується мене - потраплю якщо не в морг, то в психушку. Учора побачив по ящику білих ведмедів у ополонці - позаздрив їм  :D Повітряний комбайн не справляється, у ньому навіть контейнер з льодом нагрівається за декілька хвилин. Рятуюсь постійно мокрою футболкою і головою. Учора день на ліжку пролежав - так легше. Слава Богу - була робота, яку можна робити на ноуті.  А сьогодні треба якось на роботу йти. А там єдиний порятунок - пиво. Ну й люлька. Мене моя кума (ми удвох у кімнаті сидимо) вже майже відучила не палити за столом, а тепер просто не можу цього не робити. Никотин розширяє судини, то стає ненадовго трохи краще. В кінці дня від випаленого і пива голова болить, як скажена. Мабуть, все-таки, треба оцінити, що гірше, і на той рік поставити кондиціонер. Я його не переношу, але й таку спеку переносити теж дуже тяжко.

3

ну от зелений чай добре охолоджує. не чорний, а саме зелений

4

У нас разве продают сюзьму?

5

йогурт можно купить. в смысле, правильный йогурт.
у турок в магазине

6

Это где?

7

э... по-моему, на куйбышева, где-то между поворотом к амстору и рынком...
я могу у жеки точнее спросить

8

runa написал(а):

ну от зелений чай добре охолоджує. не чорний, а саме зелений

Угу. Гарячий і без цукру. Я до якогось моменту це вживав на обід на роботі. У нас у кав'ярні, де ми обідаємо, заварюють дуже хороший, у чайничку. Але, признаюсь, зараз мені вдень страшно й глянути на щось гаряче. Навіть борщу не їм.
Сьогодні обіцяли хмарність і дощ, але, по-моєму, кляте сонце сходить і хмар майже нема.  :suspicious:

9

инструкция  по спасению от жары от израильской армии
то же самое, афганский опыт

10

Очумелые ручки: кондиционер своими руками. Фото

11

Щодо "інструкцій" - нічого нового, на жаль, не прочитав.  :dontknow: З практики цього літа - найкраще себе зарекомендували якраз рекомендації на інформаційних каналах типу "Діскавері" по виживанню. Голову треба мочити. Але добре тримати щось вологе і на шиї. У мене колега туди кладе такі пластикові кульки, які заміняють лід. Щодо цього - не знаю. У мене такі кульки є, я поклав і зразу зняв. Так можна всерйоз собі щось застудити.
Щодо очумілих ручок. У мене так працює повітряний комбайн. Дуже класна річ, але при такій спеці воно мало допомагає. Що ж стосується використання для компа, то тут не треба забувати, що від того сідає конденсат (несе ж і воду), і я підозрюю, що у мене нетбук здох саме від цього конденсату, а не від перегріву.
Тому можна "заспокоїтися" - єдине, що допомагає при такій погоді: сидіти під кондиціонером і на вулицю виходити в крайніх випадках, бажано, зранку чи увечері.
На жаль, всі ці проблеми - вповні актуальні і на майбутнє, оскільки у нас в Києві попри всі прогнози про зміну погоди, вона, як видно, і не збирається мінятися. Знову сьогодні буде більше +50 на сонці.  :insane:

Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Полный офф... » переживаем жару вместе