Фух! Учора ми з пацанами зжили більшість нашої проблеми. Точніше, моєї, зрозуміло, бо їм-то перебудови в кімнаті були не потрібні. Ще й я їх учора до краю напряг, бо виніс клітку до маминої кімнати. Убогий там якийсь час побігав, але ж він не бачить, що за кліткою, то й пішов спати. А бідолахи Аристотель з Еритосфеном майже не спали і все переживали й дивилися. Я підходжу до клітки, а Аристотель за неї хапається лапочками і ніс до мене суне з-за грат. Бідолаха. Ератосфен, щоправда, трохи втішився, видерши з хвоста кішки хороший жмут шерсті. Після того кішка до клітки уже не підходила
Але у них явно був шок. Як я їх випустив, то відразу поснули і ворушитися стали лиш ранком. А Убогий досі не вилазив, хіба, може, вночі. Я залишив їжу в клітці, але її не їли навіть Аристотель з Еритосфеном. Чи варто говорити, що я зараз вернув, в усякому разі, тимчасово все назад?
Втім, у квартирі холодно, бо в Києві вже другу добу не припиняється досить сильний дощ, то може ще справа в цьому?
Еритосфен, той ранком встав і доки я за ним ганявся, щоб хоч якось сфоткати, встиг забрати у мене і віднести на підвіконня шматок сала і копченого м'ясця. Я там невелику хатку поставив, то він видно вирішив, що це його сідало. Ну й не даремно, бо Убогий там уже точно сало не відбере, та й Аристотелю вже тяжко туди лазити.
Оце він в процесі:
Мені дуже рідко вдається зняти його не в стані повної змазаності кадру.
Отредактировано Lanselot (2011-10-10 06:49:33)