Одним словом, я назвав його Аристотелем. Він у зоомагазині ліниво лежав, розвалившись і споглядав покупців А його брат (набагато красивіший, до речі) тільки що по стелі не бігав. Я вже на нього націлився, а тоді подивився на "філософа", і взяв його. Зараз, правда, він на пофігіста не схожий - гасає, мов дурний, по столу. Встиг угоститися тушеною капустою і з відразою відвернутися від сухого корму і творога.
Чесно кажучи, я в зоомагазин за іншим прийшов, і не думав купувати. А потім - як глянув, прямо ледь не прослізився. Не зміг відійти від клітки. Сьогодні мороз, так довелося таксі прямо під магазин викликати.
Пофоткав його трохи, зараз скачаю, але, по-моєму, там усе змазане Це вже коли він заспокоїться.
А мені вже Бог послав...
Сообщений 1 страница 40 из 700
Поделиться12010-02-06 15:17:00
Поделиться32010-02-06 15:42:15
заинька какой )
Поделиться42010-02-06 15:45:44
Купив попутно новий домик на стіл, але забув, що треба було купити новий гамак і, головне, камінь, щоб гризти. Втім, у мене є ще ті "косички", які я Ларюші купував. Одна навіть на столі знайшлася. Тут розмова була про миття клітки, але стіл у мене, вірогідно, так пропах Ларюшою, що куди там клітці. Аристотель всі шнури винюхує. Втім, він уже майже освоївся - заховав шматок творога під мій новий дорогелезний переносний вінчестер, і встиг посюсюкатися з Юлею. Я Юлю прогнав. Хто його знає, як вона подивиться на малого. Я спеціально взяв трьохмісячного, щоб він не нагадував їй мишу, але... одним словом, краще перестрахуватися.
Поделиться52010-02-06 15:48:58
заинька какой )
На Ларюшу схожий. Я не хотів брати схожого. Але само собою вийшло.
Все, ми втомилися і пішли спати. На жаль, поки не в хатку, а за хатку, але це нормально.
Поделиться62010-02-06 15:50:35
Хорошенький такой) Мне маленького ежика напомнил. Так как у него на спинке шерстка прям как иголочки выглядит на фото...
С новым другом тебя, Lanselot !!!
Поделиться72010-02-06 16:02:27
Lanselot
Поздравляю с новым другом! Мальчик очаровательный )) :cool:
Поделиться82010-02-06 16:19:24
Спасибі. А шкурка у нього дійсно дивна. Це ще пушок, але він, видно, чи чимось облитий був, чи може так і виріс, але на спинці стоїть дибом.
І худенький такий Ну та це нічого - відгодуємо
Поделиться92010-02-06 16:30:48
Я його весь час називаю Лаврентієм. А мама каже - "ніби й не зникав Ларюша". Дуже вже схожий. І такий же спокійний. Уже освоїв хатку.
Поделиться102010-02-06 16:31:38
С пополнением)))
Поделиться112010-02-06 16:32:35
Спасибі. До речі, я подумав: я взяв цього в тому ж зоомагазині, де купував Ларюшу. Навряд чи у них дуже багато поставників. Може Аристотель - дійсно родич Ларюші.
Поделиться122010-02-06 17:17:52
поздравляем с прибавлением в семействе!
Аристотелю - самого крепкого здоровья
Поделиться132010-02-06 17:25:33
Він уже спер кістку від курятини і глитає її під полицею, мов голодний тигр Перед тим закусив картопелькою. Одним словом, таке враження, ніби нічого не сталося. Прямо переселення душ якесь. Все-таки Бог мене любить. Це ж треба було купити психологічну копію покійного Ларюші. Такий же спокійний, така ж повна відсутність інтересу до можливості попробувати на смак шнур і явний інтерес до електроніки .
Зараз потягну його знайомитися з кліткою.
Поделиться142010-02-06 17:41:30
Lanselot
:jumping: :cool:
ПОЗДРАВЛЯЮ! И тебя, и Аристотеля! Только мне показалось на фото, что он - агутик, а Лаврик вроде черненький...
Не начинай кормить малого салом!!!! ты ведь уже грамотный.... :no:
Поделиться152010-02-06 17:58:52
Не начинай кормить малого салом!!!!
а что плохого в крохотном кусочке сала изредка?
я своим даю, особенно зимой.
Поделиться162010-02-06 19:28:19
Мои иногда тоже любят в свободном полёте спереть кусочек сала со стола. Правда, один раз попали на шпик - теперь осторожнее И копчёное им, думаю, нельзя.
Ланселот, с пополнением тебя!!! Мальчик - чудо. Ты ему дружка уже ж возьми, очень прикольно смотреть, как они общаются - тебе понравится.
Поделиться172010-02-06 19:37:09
Вiтаю!!! А брата забрати? :flirt:
Поделиться182010-02-06 21:57:02
Поздравляю! Так и думала, что ты не долго будешь одинок.
Дружка бы Аристотелю :stupor:
Поделиться192010-02-07 04:54:44
Только мне показалось на фото, что он - агутик, а Лаврик вроде черненький...
Я ж не розбираюсь. Мені здається, що Аристотель - темніший. У Ларюші були сиві волосини в задній частині тіла. Але ж це ще дитячий пушок.
а что плохого в крохотном кусочке сала изредка?
Він теж так думає Я йому в рот шматочок булки з маслом, а він - за сало Українець, що поробиш Але зараз він взявся за учорашню курячу кістку. Причому, оскільки він ще не дуже зажратий - гризе саму кістку. Це добре, бо Ларюша тільки хрящі об'їдав.
Щодо компанії - я з аодним на столі ледве можу приглянути. А його брат - це взагалі було щось неймовірне. Дуже класний, але занадто енергійний для мого столу
Єдине, я не дуже певен, що він залишиться Аристотелем. Він настільки схожий на Ларюшу, що я його весь час так називаю, і навіть ловлю себе на фразах: "скільки тобі говорити, щоб ти чогось-там не робив". А це я не йому, це я Ларюші говорив.
Поделиться212010-02-07 11:02:46
Бідний. Він видно ніколи такого не їв. Поїсть-поїсть, а тоді піходить до мене і лягає біля руки. І так вдячно дивиться. Може мені це здається, але враженян саме таке і воно дуже приємне.
Поделиться222010-02-07 11:11:25
отъестся, обнаглеет, еще и перебирать начнет))))
Отредактировано Фася (2010-02-07 14:11:32)
Поделиться232010-02-07 11:12:57
Поздравляю с малышом! :cool: Бери второго, пока из первого эгоиста не вырастил, не пожалеешь!!!
Поделиться242010-02-07 13:22:49
отъестя, обнаглеет, еще и перебирать начнет))))
Від душі надіюсь Втім, сухий корм він уже не їсть. Морда нахабна.
Бери второго, пока из первого эгоиста не вырастил, не пожалеешь!!!
А нас - два егоїста за одним столом.
Насправді - не знаю. Видно буде. Поки якось не хочеться. Цей прижився, ніби Ларюша і не помирав. Де я ще знайду такого лінивого і флегматичного звіра, і щоб він не чіпав проводи? Он нажерся м'яса і дрихне під полицею (до домика ще не звик). Але тютюн і фільтри від люльки уже краде не гірше від покійного Ларюші.
Подивимося. Якщо доведеться місяць знову на Майдані мерзнути, то точно другого візьму, щоб Аристотель дома сам не сидів. А якщо з виборами обійдеться - то навряд.
Я, до речі, підозрюю, що кличка "Аристотель" залишиться в минулому, а буде Лаврентій №2. Бо і сам не можу звикнути його інакше називати, і він, як не дивно, відкликається на Лаврентія. І мама моя теж його Ларюшею називає, а мені сказала, щоб я не морочив собі голову. Покійний Лаврентій прожив хороше життя і помер, як належить. Отже, нема проблем назвати його іменем іншу тварину, тим більше, таку схожу.
Поделиться252010-02-07 20:25:02
Не дуже це добре... Нехай Лаврюша зостанеться собою на райдузi. Не клич його.
А брати другого поки один ще малий - це набагато лгше. Потiм може не занадто добре пiдсадитися.
Поделиться262010-02-08 10:10:04
Аристотель боїться кішки. Хоч та і не виявляє жодної агресії. Але сьогодні він звісився зі столу, а вона, видно, махнула на нього лапою. Вони з Ларюшею так весь час спілкувалися. А він страшенно перелякався і заскочив під полицю. Я взяв його, так він у мене на шиї може з годину сидів, до тями приходив. Тепер до краю столу не підходить. Викинув постелений у хатку на столі рушничок, натягав туди серветок і спить.
У мене таке враження, що він і клітки боїться - може теж через кішку. Дуже не хоче туди йти, і, по-моєму, всю цю ніч сидів у домику, навіть їсти й пити не виходив. Щоправда, ранком я теж його ледве вмовив піти до мене. Втім, може це все - просто адаптація. Він ніколи не жив у такій великій клітці, та ще сам. Може дійсно взяти йому товариша. Але ж вони мені стіл рознесуть.
У мене здох монітор від основного компа (зараз я на ноуті), так він цей ноут геть обнюхав і весь час з-за кришки виглядав. Любитель техніки Якби не він - я би працював на ліжку, доки не відремонтую монітор, але йому явно комфортніше на столі. Хоча учора увечері спав біля мене в постелі - на подушці.
Поделиться272010-02-08 12:19:02
а он ваши трубки не погрызет как доберется? а то провода не грызет, вдруг на дерево потянет
Поделиться282010-02-08 12:21:01
Да не бойтесь- крысак с товарищем намного менее энергичны и разносят меньше... Они заняты хозяином и друг-другом, а ощущение сразу двух крыс- это нечто...
Поделиться292010-02-08 13:41:47
С пополнением Вас)))
Аристотель симпатяжка))))
И я +1 за друга, ему будет явно веселее и комфортней)))))
Поделиться302010-02-08 14:13:07
а он ваши трубки не погрызет как доберется? а то провода не грызет, вдруг на дерево потянет
У нього хатка на столі дерев'яна. А до люльок він інтерес виявляє (як і покійний Ларюша), але більше нюхає. Єдине, пачку з тютюном украв і заховав собі під полицю. Палити, чи що збирається почати
Они заняты хозяином и друг-другом, а ощущение сразу двух крыс- это нечто...
Угу, одна під полицею, друга - на полиці, і обох одночасно треба ловити, щоб не лізли куди не слід Рисько он зараз гасає по столу, як дурний. Я його розбудив, бо показав експедитору з фірми, який приїжджав за зіпсованим монітором (той виявився любителем), так він від мене заховався під полицю і періодично вилітає звідти, як комета. Ні, серйозно, якщо я заведу другого, і він перегризе кабель, і його уб'є, то як я буду себе почувати?
С пополнением Вас)))
Спасибі.
Поделиться312010-02-08 15:17:31
і обох одночасно треба ловити, щоб не лізли куди не слід
вот-вот - и меня мучали подобные сомнения, а сейчас у нас трое шустрых девчонок. Следить не на много сложнее, чем за одной, а вот удовольствие от "коллективного" общения словами не передать.
Отредактировано _Оксана_ (2010-02-08 15:18:14)
Поделиться322010-02-08 16:11:49
Следить не на много сложнее, чем за одной, а вот удовольствие от "коллективного" общения словами не передать.
Мені ось один другу годину нормально працювати не дає Розбігався. То по столу кругами, то по мені. І дивитися ж треба, бо він ще не звик, куди можна лізти, а куди ні. Якщо заведу двох - доведеться випускати їх тільки для вигулу. А це не влаштовує не тільки мене, а я Риська (він клітку поки, в усякому разі, не любить).
Поделиться332010-02-08 19:55:38
А так вiн би вiдволiкався на друга.
Поделиться342010-02-09 06:45:50
Я он із одним не можу справитися. Не вийшов сьогодні з клітки. Я би не хвилювався, бо у Ларюші таке бувало, але підозрюю, що він якщо й виходив за ніч, то не більше одного разу і зараз не виходить, бо його налякала кішка. Ще обезвоження почнеться. З іншого боку, в домик я йому воду давати не можу - дав трохи груші, бо інакше він звідти взагалі не виходитиме. Витягти його насильно я не можу - у клітки ідіотська конфігурація і рука у мене в домик залазить тільки недалеко від входу, а пентхауз великий. Не даремно він там сидить - він сам по собі не набагато менший від того акваріуму, до якого він звик у магазині.
Поделиться352010-02-09 07:36:13
на клетку вешается поилка и все. захочет попить - попьет.
здоровый зверь быстро понимает, что к чему, и жаждой себя не мучает.
другое дело, если у него проблемы со здоровьем...
к сожалению, с зоомагазинными такое может быть.
надеюсь, что это и вправду просто испуг\вредное настроение
Поделиться362010-02-09 09:17:56
Та уже виліз, а на столі у мене все є. Ні, він здоровий, гасає, як дурний . Дослідник Весь час скаче по клавіатурі, і вже багато чого мені понаписував Йому це подобається, як здається.Просто наляканий якийсь, і кішку дійсно боїться. В клітці теж усе є. Надіюсь, що він вночі все-таки спускався, бо ніби щось їв. Я його зараз залишу на весь день, тож доведеться пристосовуватися. Надіюсь, що за якийсь час все пройде. Ларюша маленьким теж усього боявся, щоправда, він до мене потрапив значно меншим.
Поделиться372010-02-09 09:19:05
О, звалив із піставки величезну люльку, і, по-моєму, аж ніяк того не злякався А даремно. Така штука цілком може його вдарити.
Поделиться382010-02-10 06:40:31
Мабуть, візьму все-таки другого. Рисько - занадто лякливий, знову з хатки не хоче вилазити. Вночі виліз, видно пити захотів, але чи дістався до поїлки - не знаю. Він-то вилізе, коли їсти захоче, але такому суб'єкту без лідерських здібностей самому жити не можна.
Поделиться392010-02-10 10:18:10
візьму все-таки другого
правильно, у меня Джери тоже всего боялся, а теперь лидер (пока малый не подрос))), и харчами меньше перебирает. в конце концов "гуртом і батька легше бити", не то что из клетки выйти
Поделиться402010-02-10 10:40:55
Правильно, бери другого, не лишай ребенка радости общения с себе подобными. Заодно еще одну душу спасешь.