Pyatihatochka написал(а):Як ти їх так привчив засинати по командi?
Яка там команда? Вони сплять двадцять годин на добу чи й більше І коли таки не хочуть спати, то не сплять. Сьогодні вночі вони обоє сиділи у мене на подушці й розважалися тим, що лизали по черзі мене в ніс. І тільки в ніс! Схоже, гра така була. Я їх ледве спровадив.
Pyatihatochka написал(а):Чого б це аж прям так?
Та так. Лінивий він. Тим більше, у них не збігається життєвий цикл. Рися виріс сам при людині, він у день більше не спить, особливо ранками і вечорами, а Лися прокидається десь після десяти вечора і починає дуріти.
Pyatihatochka написал(а):Зоомагам бiй! Якщо Руна вiдмовить хіба що.
Ну, наш Лапусик - дуже непоганий магазин, та й ще один неподалік крім високих цін нічим поганим не відрізняється. За тваринами там дивляться. Крім того, а якщо магазин і поганий - то до чого тут тварини. Я он Лисю вже в такому гадюшнику взяв. До речі, той магазин закрився. Так йому й треба.
Світлана написал(а):мені теж так жалко нещасних , які сидять в клітках в зоомагах((( Після того як свого Чопу звідти взяла - стараюся не заходити( Недавно зайшла - Всі 4 й досі там без хатки без гамаків
Ото ж бой воно. Хоча в Лапусику в клітці стоять коріняки великі - теж майже домик, а гамаки там вішати просто ніде, бо це акваріум. Але великий, нічого особливо поганого. Те ж і в "крутому", хоча там домик є і акваріум ще більший.
A.L.isa написал(а):коли з'явиться Той Самий - все буде не так як загадував, і просто візьмеш і принесеш додому
Угу.
runa написал(а):скільки ми ланселота вмовляли, що двом пацюкам буде краще. ні та й годі. аж поки вн лисю не зустрів
Це точно. Хоча я потім якийсь час жалів, що їх двоє, дуже вже складно приживався Лися. Але якщо взяти з нормального зоомагазина, то вони, як правило, ручні і легше приживаються.
Я би може й взяв з розплідника, там такі на "Е" симпатичні народилися, і вибрати поки є з кого, але мені малесенького просто нема можливості взяти. З клітки вилазитиме. І з ліжком... боюся я малого дурного задушити, а жалко ж його в клітку садити, а інших не садити.
Одним словом, я поки ще думаю, бо однак в найближчі тижні я точно не матиму часу таким займатися, та й бажано маму на дачу відправити, а то вона істерикує. Вона завжди істерикує, коли у нас з'являється новий звір, а потім страшенно його любить.
Гадаю, десь на кінець весни мене на роботі відправлять ще десь на тиждень у відпуску (з минулого року лишилась), ось тоді можна прицільно подумати. Або до того часу це станеться само собою. :playful: