Всеобщий форум любителей декоративных крыс

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

А мені вже Бог послав...

Сообщений 481 страница 520 из 700

481

Ну вот видишь! А ты боялся что с двумя пасюками не спрвишся. :D

482

Ну, з двома, звичайно, складніше. Зате є свій плюс. Вони вечорами один одним зайняті, гасають собі по ліжку. То можна спокійно щось почитати чи ящик подивитися. Тим більше, Лися з ліжка не злазить. Він іноді збирається, особливо, якщо Рися піде погуляти на підлогу, але я йому кажу: "Не лізь туди Лисінька. Це не для тебе". І він негайно повертається. Він дуже добре знає своє ім'я. Рися, до речі, по кімнаті теж став менше бігати. Він уже не шмаркатий, і з Лисею йому веселіше. Або лягає на мій одяг біля ліжка і лежить, як Акела на скелі Ради :).
Ось у чому проблема - Лися від люльки фиркає. Він же на плечі лежить, тому йому багато диму дістається. Я його вчу ховатися за шию, там чистіше повітря, доки я палю.
Зате у нас наросла проблема з опаленням. Сходняк украв усі гроші, і тепер в квартирі прохолодно, бо ж і погода (зараз у мене на компі -15). А у мене ж квартира дуже тепла. Мабуть, куплю обігрівача. Зараз з'явилися аналоги УФО. Вони не дорогі, а електрику жеруть, як УФО. Навряд чи вони довговічні, але ж я надіюсь, що не доведеться так топити всю зиму. Купив би сьогодні, так у мене конференція - який там інтернет. Зараз ось думаю, що, може, роздрукую все і пізніше куплю. Нехай увечері привозять. А то Лися ще простудиться. Та й я холоду в квартирі не люблю (а хто любить?).

483

краще б палити взагалі в іншому приміщенні. не там, де пацюки

484

runa написал(а):

краще б палити взагалі в іншому приміщенні. не там, де пацюки

Те ж саме каже моя колега про себе, відколи кинула палити :)
Ні, мені щоб працювати треба щось таке тримати у роті. Я майже повністю перейшов на електронні сигарети, але однак - не повністю. Ранками палю люльку - це краще від будь-якої кави чи іншого наркотика, яким змушують себе прокинутися.
А що стосується пацюків, то я і Лаврентія ловив за спробою скористатися люлькою, і Аристотеля від них ганяю :) Лисі он, дійсно, не подобається. Поки-що...

485

Lanselot написал(а):

мені щоб працювати треба щось таке тримати у роті

півника на палочці  :playful:

486

runa,  :cool:

487

runa написал(а):

півника на палочці

Пробував. Не те.

488

У мене якісь дивні пацюки. Сьогодні побачив, як Лися їсть із кормушки Активію. Її там лишилося не так багато, а кормушка висока. То він, щоб не перегинатися, запускав туди лапочку, набирав у долоню йогурт і засовував собі до рота.  :rofl:
А Рися тільки-но реально пробував палити! Коли він бере люльку, я ж не бачу, що він із нею робить. А сьогодні він узяв електронну сигарету, і нею затягнувся! Бо інакше діод у ній не загориться! Ото вже любитель всяких вад!  :playful: Бо рожа у нього була вповні задоволена. Навіть не закашлявся. Я, зрозуміло, відібрав, то він образився і пішов зображати з себе книжку в стилаж.

489

До речі, шановне панство, може хтось мені скаже, як культурно називаються мої пацюки за породою? А то до мене учора на конференції одна жінка з Білорусі пристала, а я й не знаю. Мене це якось особливо не цікавило ніколи.

490

у крыс нет пород,у них разновидности.

а лапами крысы вообще часто едят.
некоторые мои девки даже умывались молоком. набирали в кормушке в лапки и умывались.
а мужики - водой из поилки. вылизываться лень, так набирали воду в лапу и умывались...

491

Lanselot написал(а):

Рися тільки-но реально пробував палити!

Потом по "полтинничку" потом "девочек в номера", а там и покатилось... Рися - на вірному шляху! :crazyfun:

492

Lanselot написал(а):

Вони вечорами один одним зайняті

То так, більше вдвох бігають по всій хаті :) або в своєму лаіринті, а якщо хтось десь сховався, то шукають один одного. Дуже люблю як вони до мене на диван пригають у гості - пожалітися.А твої, я так розумію, з тебе і не слазять? :love:

Lanselot написал(а):

запускав туди лапочку, набирав у долоню йогур

Оце обожнює робити мій Зак, а ще розгрібати лапами увесь йогурт на підлогу, а що залишається набирає в лапочки й до рота.

493

runa написал(а):

а мужики - водой из поилки. вылизываться лень, так набирали воду в лапу и умывались...

Це я теж бачив. Але щоб так акуратно лапою набирав йогурт - це вперше. Лися, він пацан дивний. Ніби лякливий напівсліпий тормоз, але насправді там є і темперамент, і дуже не дурна голова, а, іноді, й характер не гірший ніж у Рисі.

Сьогодні я з труби виштовхував-виштовхува набиту туди ковбасу з двох пацючих туш, то так і не виштовхав. Обоє трималися залізно :) А у мене труба знімається разом із верхньою частиною клітки. Я так і зняв, поставив на підлогу. Їх величності виповзли, походили-походили і назад у трубу залізли - мовляв, на місце поставиш, а ми далі спатимемо.

Ira написал(а):

отом по "полтинничку" потом "девочек в номера", а там и покатилось... Рися - на вірному шляху!

Ага. Канкрєтний пацан. Треба його записати у партію регіонів. :) Хоча ні, шкода. Нехай лишається порядним пацюком :)

krisulya написал(а):

То так, більше вдвох бігають по всій хаті  або в своєму лаіринті, а якщо хтось десь сховався, то шукають один одного. Дуже люблю як вони до мене на диван пригають у гості - пожалітися.А твої, я так розумію, з тебе і не слазять?

Лися з ліжка не злазить. А Рися злазить в осноному, якщо Лися не виходить із клітки. Йому явно без нього нудно, він сидить і дивиться на клітку. А я відчуваю себе винним, хоча, як правило, це залежить тільки від вередів Лисі. А по ліжку так і бігають один за одним, щось там пищать, штовхаються, обнімаються. Потім сплять - коли окремо, а коли разом. І все з початку. Якщо не посаджу після сьомої вечора в клітку - можуть заснути всерйоз. Але тоді вже Рися або в одязі, або на стилажі, а Лися - під ковдрою.
Але якщо вони бігають, то час від часу обов'язково біжать до мене почухатися і чмокнути в щоку чи губи. Я, правда, підозрюю, що вони радше перевіряють, чи у мене у роті не завелося щось таке, чого і їм перепаде :) Ну, але ніжності - то само собою.

krisulya написал(а):

це обожнює робити мій Зак, а ще розгрібати лапами увесь йогурт на підлогу, а що залишається набирає в лапочки й до рота.

Мої в йогрут іноді падають чи попадають, коли бігають, але, слава Богу, не розгрібають спеціально. Втім, однак домик- підставку доводиться мити дуже серйозно.

Отредактировано Lanselot (2010-12-04 13:55:29)

494

runa написал(а):

у крыс нет пород,у них разновидности.

Ну, різновидності. Як вони називаються? А то це ж не перший раз питають. Стосовно Ларюші мені колись сказали, що він чорний беркшир. Ну то хай буде чорний беркшир. Насправді, мені дійсно всеодно. Хоч би й з підвалу вилізли.  Але якщо комусь не всеодно, то треба знати, що відповісти.

495

Lanselot написал(а):

різновидності

Рiзновиди.

А лисю крупним планом?

496

так ты их фото покажи. крупным планом. если окрас у рыси не однотонный, то фото живота надо

497

runa написал(а):

так ты их фото покажи. крупным планом. если окрас у рыси не однотонный, то фото живота надо

Добре. Як зволять встати, бо зараз ще дрихнуть.

498

Так і не відзняв свою банду, щоб подитивитися масть. Просто руки не доходять - багато роботи набралося перед кінцем року. Ну, та нічого. Це буде приємним заняттям, приміром, в новорічну ніч.  :D

У нас (маю на увазі пацюків і мій панкреатит) приємна новина. Ми нарешті купили мультиварку. Я півроку збирався і вмовляв маму, бо вона до будь-якої техніки ставиться упереджено (причому, така "любов" явно взаємна :)). Нарешті купив. Ну, що сказати - клас!!!!!!  :playful: Особливо для таких, як я, у кого в кулінарії обидві руки ліві та ще й ростуть із... ну, нижче спини. :) Але навіть моя мама (теж, зрештою, байдужа до кулінарії) не могла би в принципі такого приготувати, бо готується воно достоту, як у печі. Я таку молочну кашу їв востаннє в ранньому дитинстві, коли моя бабуся її якось особливо варила в духовці на вкладених туди цеглинах-"межигірках", а потім закутувала до вечора в газети і стару кофту й засовувала під великі подушки. Тут таке виходить за годину при 1-2 хвилинах моєї участі. Треба ще спробувати капусняк зварити (дуже люблю капусняк із печі, тому мені на дачі сусідка, як варить, завжди приносить попробувати. На плиті такого не зробиш). З цікавості зашпандьорив у мультиварку "плов" (всі інгридієнти були не ті, починаючи з рису не тої конфігурації). Що вийшло? Ну, не зовсім плов, але дуже смачна рисова каша з м'ясом. Участь - 2 хвилини мої, і бл. 10 хв. - моєї мами (овочі порізала). Треба ще блендер купити, а то я досі не маю, зважаючи на мамині забобони. А різати сам овочі я не дуже хочу :)
А мої пацюки... Одним словом, жерли вони ту молочну кашу першу так, що і від тарілки, яку я лишив на столі, декілька годин не відходили. Посплять-посплять, і знову жерти. Коли я приніс ще й рисову кашу під вечір, вони вже її могли тільки нюхати :) - не лізло.
Учора зварив "артек", причому засунув його туди зранку (мама ж сама і не увімкне), поставив таймер. В другій половині дня мама мені декілька разів по телефону доповідала, яке вічко коли загорілося :) Каша вийшла дивовижна - розсипчата, навариста (наскільки це взагалі можливо для Артека) і з якимось таким "запахом крупи". Пацюки жерли і її, і рибу, яку я взяв до неї, так, що теж по тому розляглися на ліжку і не вставали, доки я їх у клітку не засунув.
На ніч поставив собі ще молочну кашу з пшона, налив більше молока (я вчуся), і ранком... Отже, вони вже двічі ходили жерти і так і сплять біля миски. Але каша... ну, воно того було варто, вийшов не перекусон, а витвір кулінарного мистецтва (моя участь з вечора - бл. 2 хв.). При цьому я досі не вимикав підігрів. Коли мама прокинеться - у неї вже буде готовий гарячий сніданок.
Мене навіть трохи зацікавила кулінарія :) Тепер буду експериментувати, а, оскільки руки у мене аж ніяк не перестали бути лівими, то, переважно - на заморожених продуктах і т.д.

Подивився зараз під полицю. Там сплять дві ситі харі. Лися лежить на Рисі, а Рися лежить біля миски, яка стоїть біля полиці. А Рисін хвіст лежить у мисці (щоб все під рукою було).

499

Сприймається гарно. Вiтаю!

Тiльки не перегодуй пацюкiв!  :D

500

молочна каша з мультиварки дійсно дуже смачна. а гарбузяна так взагалі... пацюки метуть зі швидкістю світла.
а ще рибка парова з овочами смачно виходить. моїм більш за варену сподобалась.

501

Я учора зробив запечену рибу. Витяг рецепт із Інтернета, причому якраз по мені - пересипати рибу спеціями і запікати 40 хв. Оце й усе :) Ну, ще пару хвилин пішло на те, щоб заморожені шматки риби розліпити під гарячим краном. Розморожувати її я не став. Поставив на 45 хв. і підігрів. А ми з мамою пішли з дому і повернулися тільки десь годин за чотири. Весь цей час риба стояла на підігріві. Так от, не знаю, спочатку вона така була чи від підігріву, але у ній навіть кістки пожовувалися, як у консервах. Ми з пацюками і язики проковтнули, навіть мама перестала буркотіти :)  Я учора скупив пів супермаркета :) Отже, сьогодні поставлю ще якийсь експеримент :) Головне - таки навчити маму управляти машинкою, доки мені обридне ця забавка :)

502

Lanselot, а покажи модель? Можеш таку в iнетi знайти й кинути сюди?

503

Pyatihatochka написал(а):

Lanselot, а покажи модель? Можеш таку в iнетi знайти и кинути сюди?

http://i.rozetka.com.ua/goods/1595/1595168.jpg

http://bt.rozetka.com.ua/25847/p25847/

504

Там модель вибирається у залежності від об'єму. Для двох-трьох людей треба брати 2,5 літра, а для більшої сім'ї 4,5. Я кинув посилання на 2,5 л.

Я учора нею ще погрався. Зготував борщ. Цікава вийшла страва і оригінальна на смак. Я взагалі не великий любитель борщу, але це дійсно було смачно. А головне - я перший раз у житті зварив борщ!  :jumping:

На ніч поставив перловку з молоком. Не проварилася. Я її під ранок переключив на інший режим. Вийшло непогано, але мити машину довелося довго. Отже, хоча каша смачна - більше такого робити не буду. Пацюкам перловка не сподобалась (або вони вже кашами об'їлися :))

Отже, маю цікаву забавку :) Треба сьогодні спробувати ще рис із фаршем приготувати :)

Отредактировано Lanselot (2010-12-13 06:03:31)

505

Мої пацюки вже починають скрізь ходити парою. Лися проситься з клітки разом із Рисею. Сьогодні зранку засунув їх обох під ковдру, пішов у душ. Приходжу - Рися скандалить: "Чому мене забули?!" Беру його, йду на кухню. Заглядаю, а на моїх брюках сидить нещасне покинуте Лисеня. Довелося і цього брати. Як ми з ними чай готували і мультиварку мили... :) Добре, хоч ніхто у гарячу каструлю не впав. :)
Лисько - нещасне убоге створіння, але яке ж воно ніжне, і наскільки прив'язане до мене і Рисі!

506

Лысенькие все такие. Такие страшненькие, но такие добрые... Очень их жаль. А как этому нещастью уколы делать? Сердце кровью обливается...

507

Veda написал(а):

Лысенькие все такие. Такие страшненькие, но такие добрые... Очень их жаль. А как этому нещастью уколы делать? Сердце кровью обливается...

Та його зайвий раз рукою взяти і то шкода. Я вже його так стараюсь обережно гладити... Йому ж ніби і приємно, а ніби й ні. Зате от із Рисею у нього уже ніяких проблем. Радше, він Рисю дістає. Учора той від нього утік в стилаж. Лися туди вже лазив, але щось йому там не сподобалося, та й зрозуміло - лисому краще під ковдрою. Отже, Рися від нього втік, а Лися побігав-побігав і поліз під ковдру. Нарешті, Рися вийшов. Повагом так іде до мене, а я кажу: "О, Лися, тут до тебе Рися прийшов". Воно, бідне, як вискочить з-під ковдри і цілуватися! Рися тільки фиркав і відвертався. Хоча, в принципі, він не проти. Лежить, а Рися йому в шерсті ськає. :)

508

Добився Рися такi Лисiної любовi.

509

Pyatihatochka написал(а):

Добився Рися такi Лисiної любовi.

Ага. Але, по-моєму, не завжди тому радий. Лися зі своїм екзальтованим обожнюванням часом його дістає.  :D Крім усього, Рися уже дорослий мужик - спокійний і витриманий, а Лися - ще малий, йому хочеться бігати і гратися, тож Рися тільки вкладеться пати, а цей біжить і носом його, носом!... З іншого  боку, Рися, відколи навчився не ранити Лисю кігтиками, жодного разу цього не зробив. Взагалі, дуже затишна вийшла парочка. І виглядають класно. Рися на вигляд типова підвальна криса, а Лися... ну ясно :) Тут до мами знайома заглянула. Вона і від Рисі трохи сіпнулась, як я до кімнати зайшов, а коли у мене з-за пазухи Лися виліз, у неї сталась натуральна істерика. Оскільки дома вона у нас до цього не була (в усякому разі - в останні роки), то пацюків моїх не бачила. І от, уявіть собі, лиш вона якось (перекривившись, мов середа на п'ятницю, примирилась із сірою жахливою крисою  :jumping: , а тут з-за пазухи ще лізе щось голе, рожеве, жахливе... Бр-р-р-р-р-р!  :playful: Пані як заверещить: "Що це, що це?!" і за серце. Ні, їй-богу я такої реакції ще не бачив. Вона взагалі, виявляється, не знала, що бувають лисі пацюки  :cool: Одним словом, ми з мамою отримали масу задоволення. А дама - навряд. Бо хоча я з пацюками пішов, та вона у такому підозрілому домі не засиділась :).

510

Lanselot написал(а):

а цей біжить і носом його, носом!...

Это у них у всех так :) Если на диване прилечь, то лыська обязательно каждых пять минут придет и проверит, крепко ли я сплю :)
Вам при входе надо пузырек с валерианой ставить, или корвалол. И ковер мягкий постелить на пол. На всякий случай.

511

:rofl:

512

Veda написал(а):

Вам при входе надо пузырек с валерианой ставить, или корвалол.

А нехай не ходять :) Тому - хіба для кішки  :) Тільки-що її Рисько, схоже, покусав. А це я винен - зранку клітку відкрив (тобто дверцята), і не закрив. Я дверцята іноді для Рисі відкриваю, бо сам я їх виймаю і саджу і все роблю для них через верх клітки. Так от, дверцята я не закрив і пішов із дому. Банда лягла спати, вони без мене і не просяться вийти. А коли я прийшов, то доки роздягався і т.д., то Рися на радостях виліз із клітки (Лися, худоба культурна чекав мене у гамачку). А тут зайшла кішка. А потім заверещала і ходу з кімнати. Я заходжу, а на ліжку сидить дуже веселий Рися.  :D Боєць!
Я його посадив за стіл, і доки ходив по Лисю, він потяг у мене великий шматок бісквіту з горіхами. Зараз вони його чавкають під полицею. "КАнкрЄтний пацан!!

Отредактировано Lanselot (2010-12-15 13:45:43)

513

Сюжет про гостю дуже розсмішив,як кажуть:а пусть не лезут!

Lanselot написал(а):

"КАнкрЄтний пацан!!

:cool:

514

Ми допомагаємо прикрашати ялинку

Крутий пацан Пегаса вполював...
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714819.jpg

"Вперед! За мною!"...
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714828.jpg

"Кому б його подзвонити?"
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714839.jpg

515

"Якщо можна фігурки з порцеляни, то чому не можна живому пацюку?"
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714845.jpg

"І сову зжеру!!!..."
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714850.jpg

"Файно потусуємося, панове!"
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714864.jpg

"І я, і я хочу погратися в порцелянову фігурку!..."
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714872.jpg

516

"Що?! Мене з такого місця гнати?!"

http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714880.jpg

На цьому нас дійсно з кімнати вигнали  :D І ми пішли кашу з м'сом у мультиварку кидати.

А от Юлю ніхто не виганяв, бо вона худоба культурна
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91714856.jpg

517

Гаарно! Такий настрiй новорiчний.

518

Який лисунька на вигляд товстенький! :love: Так i хочеться пом'яти!
Молодцi пацанята, допомагали в мiру своїх сил!

519

файні хлопці! помітно, що вони добряче харчуються  :D

520

Рыся и Лыся откормленные такие, пухлики :) Приятно смотреть. А фотка, где они оба "с тыла" очччень и оччень :) Мужыки!