Всеобщий форум любителей декоративных крыс

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

А мені вже Бог послав...

Сообщений 441 страница 480 из 700

441

Lanselot написал(а):

так на трьох і поскікав у домик

Привіт! читала про три лапи та згадала собаку,що бігає біля мого будинку. В бідолашного три лапи, четверту десь покалічив чи що, не знаю, так він такий шкодний, от наприклад хоче посікати, підбігає до дерева, треба ж підняти задню лапу, ну її вже нема однієї, навіщо щось піднімати, так він все ж таки підіймає здорову лапу, таким чином сікає СТОЯЧИ на передніх лапках і так постійно, він у нас місцево диво таке...шкода його, підгодовуємо хто чим...

Отредактировано krisulya (2010-11-12 18:05:47)

442

Lanselot написал(а):

І так на трьох і поскікав у домик

:rofl:

А у мене один как-то блин вкрав. Ти бачик як вiн його пер навшпинькиах!

443

Veda написал(а):

Всё-таки они разумные существа, ратус сапиенс.

Дуже й дуже.
Я он зараз від Лисі, мабуть, отримав знак найвищої довіри. Бо він не тільки влаштувався у мене на шиї під курткою, цей лисий чупакабра примудрився вхопити і затягти туди лагоминки зі столу :) Я протестував, але, зрозуміло, не відбивався. В результаті зараз у мене десь за пазухою захований шматочок сервелатику, а Лисінька там же трощить шматочок заварного тістечка. Це вже, по-моєму, аллєс капут, але я не викидаю. Дійсно, ще ніколи мені не виявляли такої довіри :)
Все, викинув тістечко, так Лися обідився. :) Але він уже наївся і тепер шукає на моїх плечах і голові місця, де би вкластися спати. На нього як находить, то пацан енергійний. Рися он давно вже спить у мене на нозі і чхати хотів на малого.
Отакої. Зараз у мене, по-моєму, в'ють гніздо на голові. Але тут я уже категорично проти! Нехай за пазухою кублиться.

Одним словом, ранок почався весело. Тільки от би ще якось влаштуватися працювати.

Пішов будити Рисю. Той його послав. :)

І т.д. і т.п.  :cool:

444

krisulya написал(а):

Привіт! читала про три лапи та згадала собаку,що бігає біля мого будинку.

Один із моїх собак мав прокушену десь у бійці задню лапу. І періодично на погоду у нього були проблеми. Він ходив на трьох. Ну, я бідолашечку ж уже з повідка, було, спущу, бо як же на повідку нещасного інваліда... Так він за котами ганявся з такою ж швидкістю, як і на чотирьох.
Правда, на старості таки ледве уже на обидві задні піднімався. Зустрівся якось зі своїм старим ворогом. Обом років десь по 13, які уже бійки. А тут згадали один одного. Одним словом, той ворог на нього насів, але вкусити не може, бо практично беззубий, а мій упав, а в нього зубами вчепився. Ми з хазяїном того собаки, як їх розтягли - довго сміялися. Старість не радість.

445

Pyatihatochka написал(а):

А у мене один как-то блин вкрав. Ти бачик як вiн його пер навшпинькиах!

Бачив і це. У мене покійний Ларюша страшенно млинці любив і всякі булочки. Тільки Рися чекає, доки йому не відщипнеш, а той пер зразу і все :) Закидав на спину разом із головою і навпомацки спішив під полицю. При цьому ніколи ні об що не бився.  :D

446

У нас трохи дивна для мене новина. Лисько вирішив вселитися в домик до Рисі. Насправді, мабуть це я винен. Намет вони майже прикінчили, і хоча я його поправ, але назад не ставив, а дерев'яний домик явно став для Лисі малуватий. Отже, домик я сьогодні, як буду клітку чистити, поміняю, але, може, так і краще. Взагалі, Лися стає все менш боягузливий. Учора я з роботи прийшов, так вони удвох рожі висунули з клітки, і поки я роздягався і з мамою розмовляв - уже казилися і вимагали, щоб їх випускали. Сьогодні, щоправда, Лися досі виходити з клітки не хоче, тільки бігає по ній. А ось Рися вийшов, повагом перепробував усе на столі, що лишилося зі сніданку і так само повагом пішов спати в стилаж. Але це сьогодні, а вчора вони мені на ліжку такі ігрища влаштували! Шкода, я втомлений був, облом було по камеру йти, бо треба такого назнімати, та зробити нарешті фільм про Лисю.

447

Лися продовжує міняти квартири. Сьогодні він вселився у трубу, і, здається, йому там подобається, бо на стіл (працювати з хазяїном, відробляти харч  :D ) так і не вийшов.

448

Розiйшовся!

449

Вони не дуже бажають харч відробляти, мабудь вважають шо ми їм винні :rofl: раніше Закуня такі танці виробляв за шматочок курки, а зараз трохи пригне - і так дадуть...

450

krisulya написал(а):

Вони не дуже бажають харч відробляти, мабудь вважають шо ми їм винні

Це точно :) Але, що цікаво, ми їм дійсно винні. Зрештою, вони ж не просили, щоб ми їх собі брали. Хоча, Лиська би могло чекати в якості альтернативи дещо гірше, але ж він про це не знає. :) Щоправда, моя кішка Юлька, яка дійсно малою дуже просила, аби її взяли, і навіть собаку мого покійного - повного котофоба - зуміла умовити :), так от вона якраз нині впевнена, що моя мама існує виключно заради неї. Зі мною - складніше, зі мною вона бодай теоретично в дипломатію грається, але також зверхньо.

До речі, у нас сьогодні все навпаки. Рися спить, а Лися сидить на плечі. Цікаво, вони часом чергування не влаштували :)

Насправді, бідний той Лисінька. Воно ніби й лізе, і на руки хоче, а як береш - в цей момент майже завжди пищить і пручається. А потім заспокоюється. Фобія у нього на момент, коли його рукою беруть. Цікаво, що коли одною, то ще півбіди, а коли двома - просто вереск починається. Це ж треба було так налякати бідну худобину.

451

бери не сверху руками, а снизу. как воду зачерпываешь.
они так многие куда спокойнее относятся.

452

runa написал(а):

бери не сверху руками, а снизу. как воду зачерпываешь.
они так многие куда спокойнее относятся.

Уже пробував. У мене Лаврентій так любив, щоб його брали. Але тут натуральна фобій. Лисько, бідний, як руку бачить - уже тікає. Ні, тобто, поки пальці йому простягаєш, чи навіть доторкаєшся о мордочки - все нормально. А потім - писк і втеча. При цьому, бігаючи по мені, він руки уже теж не боїться, я його гладжу абсолютно спокійно. Мало того - він взагалі мене не боїться настільки, що не тільки ховається на мені, коли злякається (Рися так само робить), але й їжу мені за пазуху ховає, принісши зі столу. Й із себе його легше взяти руками. Він тоді не пищить. До мами моєї на руки, до речі, йде. Більше, правда, ні до кого. Голівку витягне, мов жираф, і дивиться з-за моєї шиї, але не вилазить. Одним словом, це із тих випадків, в яких логіка безсила. Я сам приставних драбин боюся з дитинства. В п'ять років упав із неї, невисоко, нічого не забив, а досі раптом ув-ві сні бачу, як піді мною вона відхиляється... При цьому займався спелеологією, працював із археологами-підземщиками. Лазив по штормтрапу, катався на орчику під землю і на висоту семидесяти метрів, лазив по мотузці - все, що завгодно. А ось у невисоку "дірку" по приставній драбині лізу - мужиків прошу потримати. Вони це діло знали, і посміхалися, але тримали. Бо ж у кожної майже людини є якісь такі мульки.
Таким чином, я сумніваюсь, аби це колись пройшло у Лисі. Мені просто шкода, що я часто не можу його вийняти, і він, як оце учора, сам цілий день париться у клітці тільки тому, що я пару разів не так його ухопив.

Отредактировано Lanselot (2010-11-18 10:18:52)

453

Хтось пробував набирати текст із пацюком, який стирчить із рукава? Я сьогодні попробував  :D

454

нужно не со стороны морды руки подносить, а с боков. с пасюками так поступают, когда приучают к рукам. можно вначале просто положить ладони по бокам от него. пусть привыкает

Lanselot написал(а):

але й їжу мені за пазуху ховає, принісши зі столу.

))) нуачо, самое надежное место

455

Lanselot написал(а):

вони ж не просили, щоб ми їх собі брали

Не скажи...мої знайомі та рідні завжди кажуть моїм пасюкам, що їм дуже пощастило, що вони живуть в мене, а не залишились у магазині, або ще щось...

456

runa написал(а):

нужно не со стороны морды руки подносить, а с боков. с пасюками так поступают, когда приучают к рукам. можно вначале просто положить ладони по бокам от него. пусть привыкает

Спасибі. Можна попробувати. Я не дуже дивився, з боку чого підношу руки. Щоправда, в клітці, навіть у такій зручній, як у мене зараз, не так просто стати під певним кутом. Крім того, я його беру, коли він сам хоче. Отже, який він не сліпий, але в цей момент на мене дивиться.

runa написал(а):

))) нуачо, самое надежное место

Рися так не робить. а Лаврентій взагалі від усіх ховав :) Ох, учора вони мене з цими ховалками. Спочатку Лися витяг мені на шию досить великий шмат твердого сиру. Поїв і покинув. Як потім виявилося - у мене в капюшоні куртки. Добре, хоч не за пазухою, куди він перед тим ховав шматочок картоплі. Ну от, потім я взяв з собою ще Рисю і пішов... ну, даруйте, до вбиральні - а куди я їх діну, якщо Рися не хоче сам на столі лишатися, а Лися - тим більше. Щоб хоч якось... ну нормально рухатися, дав Рисі забігти в ящик для брудної білизни. Я туди його завжди там саджу - йому подобається. Ну, а Лисю з шиї нікуди не дінеш - він за межами кімнати тримається за мене, мов п'явка. Так от, дивлюся, Рися побіг у ящик, тягнучи в зубах той самий шматок сиру. Потім я його шукав, але не знайшов. Маму попередив, але вона точно забуде. Цікаво, як великий шмат сиру веде себе у пральній машині? Ось тепер і перевірю.  :playful:

krisulya написал(а):

Не скажи...мої знайомі та рідні завжди кажуть моїм пасюкам, що їм дуже пощастило, що вони живуть в мене, а не залишились у магазині, або ще щось...

Так то рідні...  :D

457

если бы мои морды снизошли до такой любви, чтоб спать у меня на руках и отказываться слазить с меня на стол, я бы им простила любые запасы у меня за пазухой. но увы, довольствуюсь редким обнюхиванием в нос и еще более редким полизыванием брови. эээх :)

458

Сир шкода. Мiг би й хазяїну стати у пригодi. )

459

A.L.isa написал(а):

если бы мои морды снизошли до такой любви, чтоб спать у меня на руках и отказываться слазить с меня на стол, я бы им простила любые запасы у меня за пазухой

А я й прощаю. :) Втім, це ж не від хорошого життя, просто він усього на світі боїться, а мене вже ніби й ні. Учора я більше, ніж півдня читав книги з ноута на ліжку, так ці морди взагалі розкошували. Лисько влаштувався під ковдрою й майже не вилазив. А Рися гордо спав на ковдрі й тільки періодично ходив до Лисі погратися. Страшнно затишно було.
Увечері, коли я їх нарешті засадив у клітку - була просто істерика з киданням на грати і писком.
Сьогодні уранці я витрусив із постелі жменю крихт, два шматки сальця і трохи лаєнця :)
До речі, учора не пищав, як я його виймав. І сьогодні зранку. Я кожного разу надіюсь, що більше й не пищатиме, але періодично це знову повертається. Та, в будь-якому разі, якщо згадати з чого ми більш ніж два місяці тому почали, то прогрес абсолютний. Рися має звичку, як мама заходить до мене в кімнату, бігти до неї з усіх сил, щоб вона його потіскала. Так учора і Лися побіг, майже сам заліз їй на руки і лизькалися вони на пару.
Зараз он сидять - Рися у стилажі (вони вже поїли і поспали на мені, а тепер захотіли спокійнішого життя), а Рися - у мене на плечі. Він такий приємний - гарячий, а вушка холодні.

Сир шкода. Мiг би й хазяїну стати у пригодi. )

:D

460

Сьогодні бачив, як Рися із Лисею ніжно удвох лопали з однієї кормушки Активію. По-моєму, це достатньо знакове видовище. Навіть у собак, якщо їх двоє у домі, першим до кормушки завжди підходить домінант. А тут Рися його так підпустив... Мабуть, вони таки люблять один одного.

461

А мій Закуня начебто не домінант, а курячу лапку так вирвав у Кузі сьогодні,що треба переосмислити хто в доміклітці хазяїн...

462

А у них партнерство. Iнколи обмежене. ))))

463

krisulya написал(а):

А мій Закуня начебто не домінант, а курячу лапку так вирвав у Кузі сьогодні,що треба переосмислити хто в доміклітці хазяїн...

Це - теж нормально. А от щоб з однієї миски. Я такого ще не бачив.

464

Вони учора сиділи увечері у мене ліжку, і так про щось гомоніли. Я ж не чую більшості звуків, які чують вони, і то зрозуміло, що звуки різні, включаючи скреготання зубами і т.д. Щось один одному розповідали. А потім Рися розвалився на бочок, а Лися став йому ськати. І так це все класно...  :D Ото вже пацюча ідилія.

465

Lanselot написал(а):

А от щоб з однієї миски. Я такого ще не бачив.

Ги! Бува, що 6 голiв навколо миски стоять у колi i жеруть. )))

466

Lanselot написал(а):

Мабуть, вони таки люблять один одного.

:) прекрасно

467

Ги! Бува, що 6 голiв навколо миски стоять у колi i жеруть. )))

Тоді вони розумніші від собак  :cool:

468

Цікаво те, що відбирається лише щось смачненьке, а решта з'їдаєтся разом з однієї тарілки, навіть сир(тобто творог).

469

krisulya написал(а):

Цікаво те, що відбирається лише щось смачненьке, а решта з'їдаєтся разом з однієї тарілки, навіть сир(тобто творог).

Я своїм смачненьке кладу кожному в рот, бо Рися - набагато більш меткий і доки Лися врубатиметься, що це варто попробувати, уже забере це собі.

470

Варіанти на тему: "Ну з'їж ще ложечку кашки". Пацючий рай?  :D
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91562877.jpg

http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91562878.jpg

Дай нам Бог, щоб у нас завжди вистачало кашки і для себе, і для дітей, і для наших тварин.

471

А у нас Чупакабра... Страшилка на робочому столі  :D

http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91562880.jpg

472

"Ложечку за маму, ложечку за папу Ланселота, ложечку за брата.." )))
Ух, ты какая страшилка, как же у них глазища во вспышке светятся, жууууть...

473

Учора на базарі пригледів у якоїсь жіночки жито і овес. Не чищені, по-моєму, навіть не віяні. Купив трохи на пробу, абсолютно не вірячи, що мої зажрані морди таке їстимуть. Кормушку поставив на столі, щоб бачити, чи їстимуть. Так от, зараз Рися сидить переді мною і трощить, аж гуде. І те, і те. Аж дивно. Хоча я сам люблю, опинившись у кінці літа на полі, видирати з колосків ще не зовсім спіле жито. У нього цікавий смак.

474

Вiдмiнно! Ну ось справжнiй пацюк!

475

Вiдмiнно! Ну ось справжнiй пацюк!

Ага. Рися Лисю навчив, що не всі скрізь вороги, а Лися навчив Рисю їсти сухий корм.  :playful:
Тільки всяку гидоту Рися однак не розлюбив. Я вчора прийшов додому з певним запахом коньяка, так він мені прямо в рот ліз.  :D

476

Домашній торт вони всеодно люблять більше :) Ні, торт класний. Учора у моєї колеги був день народження, а вона помішана на кулінарії. Та-аа-а-акий торт! Мені, як головному поціновувачу, і додому дісталося.
Я навіть не думав, що невеличким шматочком, якщо грати ним не то в регбі, не то в американський футбол, можна так класно заквецяти весь стіл (включаючи і клавітуру з мишкою) :) В результаті Рися забіг із ним у дальній куток і там чавкає. Лися обідився і побіг до мене на плече. Нічого, там ще багато лишилося - обом вистачить.

477

А у меня ни одна крыса не ела нелущенный овес. Даже с голодухи.
Понятное дело, что тортик вкуснее! и лущить не надо.

478

Як підріс добре твій Чупакабрик! Це мама їх годує з ложечки?
Моя мама як приїзжає до нас, я своїм пасюкам кажу-ідіть, бабушка приїхала :D, а вона їм - мои внучики! та тіскає їх по черзі.

479

nikta написал(а):

А у меня ни одна крыса не ела нелущенный овес. Даже с голодухи.

Яку тільки гидоту не з'їсть людина, якщо це буде якийсь "ексклюзив". :) Гадаю, що у пацюків, та ще таких загодованих, як мої, можуть бути цілком людські вереди.

nikta написал(а):

Понятное дело, что тортик вкуснее! и лущить не надо.

Тортик дійсно був... ну-у-у-у-у! Щоб у тої моєї колеги ручки не боліли :)

krisulya написал(а):

Як підріс добре твій Чупакабрик! Це мама їх годує з ложечки?

Ні, це жінка яка часом приходить до нас прибиратися. Рися її чомусь обожнює, хоча й рідко бачить. І вона його теж - тяжко утриматися, коли тебе так ніжно обнюхують і цілуються в губи. Хоча спочатку вона пацюків... ну так... остерігалась. А тепер не дуже любить Лисю, каже "страшний". Але вже й до того звикає. До нього, бідолахи, таки ще треба звикнути. Не можу дочекатися, як до мами якісь подружки прийдуть :) Лисистратик у мене тепер транспортабельний, то я їм його під ніс... Ото виску буде! Їх і лисий хвіст дістає, а вже весь пацюк...  :jumping:

krisulya написал(а):

Моя мама як приїзжає до нас, я своїм пасюкам кажу-ідіть, бабушка приїхала , а вона їм - мои внучики! та тіскає їх по черзі.

У мене мама їх обох любить, але більше до неї біжить Рися. Нічого, Лися уже теж уже часом її не лякається, навіть на руки йде. Але поки більше ні до кого.

480

Зараз так класно. Я працюю. Рися спить на нозі, а Лися - то на столі, то у мене за пазухою, бо на ногу його Рися не пускає, виштовхує. А так у них ніжності надзвичайні. Лися Рисі весь час за вушком ськає, так уже доськався, що шерсті там явно поменшало :) З такими темпами у мене скоро обидва пацюки будуть однаково голі :) А що? Рибки ж у акваріумі іноді міняють колір, щоб не відрізнятися від інших.