Ага. Ніжне і рожевеньке. Тільки-що дві невинні овечки мене ділили. Причому на плечах біля шиї. Відчуваю - подряпали до крові. Тепер ображений Рися бігає по столу і періодично пробує прорватися назад до моєї шиї (я вище пуза не пускаю), а Лися засів на плечі і там фиркає (на мене чи на Рисю - не знаю).
Я тут вчора розібрав більшість завалів на столі, бо сьогодні увечері мені привезуть новий системний блок. То у Рисі є можливість залізти туди, куди я його раніше не пускав чи старався не пускати. Дурдом "Сонечко", одним словом :flag: Нічого, я їх ось скоро засуну назад у клітку, бо однак треба вийти в магазин. А потім буду остаточно уже стіл прибирати і знімати системний блок. І їх я до цього не пущу! Бо учора мав... Ой! Лисько в обід не вилазив, а Рися, як побачив, що я щось на столі роблю, так і прибіг. І Юлька прибігла. Одним словом, я там шнури на столі й біля столу розбирав (знайшов там багато чого цікавого, включаючи ще шнур від свого позаминулого телефону п’ятирічної давнини! ), так на шиї у мене сидить (і лізе в усе зверху) Рисько, а Юлька - під ногами й кліслом таскається і лізе в усе знизу.
Доки я все оце писав, разів із п’ять відправив Рисю назад на коліна, забрав своє вухо з рота у Лисі (той видно вирішив, що це мамина циця)...
Так, двоє пацюків, звичайно, суттєво ускладнюють роботу. Єдине щастя, що удвох вони не претендують на мою постійну увагу.
Все, Рися образився і пішов спати у щілину для клавіати. Рися продовжує смоктати моє вухо.
ОЙ.....
А мені вже Бог послав...
Сообщений 401 страница 440 из 700
Поделиться4012010-10-27 09:58:32
Поделиться4022010-10-27 23:30:44
:cool:
Поделиться4032010-10-28 00:01:48
а я сподіваюсь, что ланселота не погризли. бо такое ОЙ наприкінці - дуже лякає..
Поделиться4042010-10-28 09:05:41
а я сподіваюсь, что ланселота не погризли. бо такое ОЙ наприкінці - дуже лякає..
Я-то живий Але з двома працювати дуже складно. Сьогодні я зранку новий системник кочегарю, поки якісь проблеми не то з драйверами, не то не так вінда сіла, не то я її не так полікував... Так Рися зранку все оббігав, обнюхав і назад у клітку побіг - для чого йому знервований господар. А Лися щось сьогодні не вилазив. Вони, бачите, вночі гуляти хотіли, а тепер сплять.
Поделиться4052010-10-28 14:57:53
У нас перезмінка. Рися дрихне в клітці, Лися нарешті через годину сидіння на моїй шиї насмілився злізти на стіл. Я там ганчірочку постелив (треба нового лежачка купити), то він відразу зрозумів, що тканина на столі - спеціально для пацюків.
У мене вже все працює і класно, тож йому дістався хазяїн у хорошому настрої
Поделиться4082010-10-28 15:23:24
Зараз сидять на пару між шнурами і щось там шкабарчать. Рожі задоволені Ось тільки на простелену ганчірочку Лися Рисіньку вже не пускає. Ото вже куркуль лисий!
Тиша, спокій, більшість програм я вже поставив, отже можна трохи попрацювати, а то у мене покупка нового системника = одному ремонту = одній пожежі
Поделиться4092010-10-28 15:54:06
Росточек у Риси неплохой! Длинненький такой, и рексик волнистый, ммм...Люблю такое...
Поделиться4102010-10-28 16:12:00
Росточек у Риси неплохой! Длинненький такой, и рексик волнистый, ммм...Люблю такое...
Це системний блок маленький
А так він дійсно на зиму такою класною шерсткою обріс, влітку ж так вилиняв, що видно було на спині шкіру.
Ні, не можу працювати! Коли під полицею таке класне кубло, то екран вище уже не цікавий!
Поделиться4112010-10-28 16:13:01
Мої папірці для записів дуже пригодилися Лисі для запасів продуктів. Треба їм м'якеньких серветок дати.
Поделиться4122010-10-28 19:54:14
Ото вже куркуль лисий!
А що у нього з оченятком?
Поделиться4132010-10-29 05:58:17
А що у нього з оченятком?
Фінгал у нього під оком Натуральний. А вже звідки взявся - не знаю. Я не ставив
Поделиться4142010-10-30 08:11:59
Лисінька ніби суттєво заспокоївся. Учора увечері Рися попросився на ліжко, Лися - слідом. Сів у мене на подушці, далі не ходив. А Рися мотався навколо. Воно ніби нічого, але працювати так я поки не навчився.
Сьогодні зранку я проспав, як ведмідь взимку Прокинувся без п'ятнадцяти шість, що для мене всеодно що для інших два по полудні Так рожі уже стрибали по клітці й вимагали свободи.
Лисінька так цікаво сидить на подушці, тулиться до моєї щоки і щось шкабарчить і попискує мені у вухо
Зараз ми вже за столом. Рися спробував украсти у мене велике куряче яйце, і коли йому це таки не вдалося, таки випросив трохи й пішов спати в стилаж. Лися стіл досліджує, вже не скажу - дружка шукає чи так.
Взагалі-то класно, затишно, ось тільки уваги двоє вимагають більше.
Поделиться4152010-10-31 04:26:13
У Ван Гога була картина "Автопортрет із відрізаним вухом". У мене вчора була "презентація, зроблена з пацюком на вусі" Бо Лися весь час біля нього сидить, лиже (тільки ліве!) і ображається, коли я одягаю на нього навушник. А, ну для повноти "картини", додам, що презентація була не лише з пацюком на вусі, а й другим - на пузі. Між цим усім ледве-ледве поміщався нетбук.
А ще це незивається: "спокійний сімейний вечір"... Як не дивно, дійсно був спокійний. Рися і той нікуди не бігав, і не скандалив. Коли зліз з мого пуза - влігся на полиці стилажа, куди зумів долізти з ліжка, і виглядав, мов Акела з "Мауглі" на Скелі Ради - тобто "я тут хазяїн, я випасаю своє стадо".
Поделиться4162010-11-01 16:43:46
Привіт! Подивилась фотки, почитала про Лисе-Риськине життя, рада що в них із тобою налагодилися стосунки.
" Якщо з’їсти яєчко серед розумних книг, то, може, великим філософом станеш?"- висловився гарно, я вражена
Поделиться4172010-11-02 05:50:12
Спасибі на доброму слові.
У нас дійсно все ніби налагодилося. Лися, якщо його не виймеш разом із Рисею, аж скандалить. Ходить по столу, учора ходив по постелі. З Рисею вони дуже ніжні, але вчора я помітив, як Рися його випадково подряпав. Нічого. Викличу найближчим часом ветеринара, то й кігті підріже.
Зараз сплять - Рися у мене на нозі, Лися - на столі під полицею. Ідилія
Поделиться4182010-11-02 09:07:05
И как вы им разрешаете между проводов бегать)? Пока я своим это позволяла, они съели провода от мышки, двух клавиатр и трех пар наушников Х_Х
Отредактировано Фася (2010-11-02 09:07:33)
Поделиться4192010-11-02 14:16:51
да сам подрежь.
кусачками, белый прозрачный кончик. следи, чтоб не задеть прожилку, чтоб не началось кровотечение. но там до прожилки много "пустого" когтя
Поделиться4202010-11-02 18:29:53
На счет ногтей полностью согласна с Руной, своим подрезала абсолютно спокойно кусачками и морскому свину регулярно - все нормально было, спробуй сам!!!
А проводов погрызли.......клава у нас уже третья, сын в шоке, я- главная виновница.На днях включаю кух.комбайн- ни фига, оказыв. провод тоже аккуратно съеден, упсссс :playful:
Поделиться4212010-11-03 09:11:28
И как вы им разрешаете между проводов бегать)? Пока я своим это позволяла, они съели провода от мышки, двух клавиатр и трех пар наушников Х_Х
Як не дивно, але за весь час перебування трьох пацюків на моєму столі у мене тільки раз постраждала клавіатура, так то Рисько малим у дроті від неї заплутався. Лисю он на стіл посадив, так у нього теж не виникає бажання щось гризти. Ні, вони періодично беруть щось у рот, але я заявляю "Фу!" і загалом ніби діє.
А, ще колись у мене постраждав мережевий модем, але там була інша історія: покійний Лаврентій Павлович перетворив його на туалет
да сам подрежь.
Ні, боюсь. Там такі пальчики, що раз і весь пальчик відріжеш. Я ще, крім усього, тільки недавно одягнув окуляри з + і боюсь щось недобачити. Тому, мабуть, краще хай те зробить ветеринар. І пацюкам, і кішці (тій теж уже пора).
А проводов погрызли.......клава у нас уже третья,
У мене клавіатури й мишки більше від мене страждають. То чай виллю, то крихт насиплю, то тютюну. Правда, зараз я майже повністю перейшов із люльки на електронні сигарети, то від них хоч бруду нема (як і диму).
На днях включаю кух.комбайн- ни фига, оказыв. провод тоже аккуратно съеден, упсссс
У мене Лаврентій теж був майже перегриз дріт від тостера. Але теж не просто так. Він пробував там влаштувати ничку для їжі на кухонному столі, а той йому заважав. Ну, так теж нічого страшного. А ось мама примудрилась, коли варила, майже повністю спалити дріт від електрочайника, то від кого більше шкоди, питається? :crazy:
Поделиться4222010-11-03 09:13:33
Лисінька у мене на столі трощить лимон, витягнутий із чашки з чаєм. Смішний - кривиться, але їсть цедру. А Рися взагалі вважає себе книжкою, бо зі стилажа уже не одну годину - ні слуху, ні духу.
Поделиться4232010-11-03 15:28:29
Як добре працювати, коли сидиш у зручному кріслі перед хорошим компом із хорошим екраном, і на нозі у тебе сопе одне, а під курткою на плечі тихо ворушиться інше. Ці пики затишніші від будь-яких котів
Поделиться4242010-11-03 15:47:53
от все й налагодилось )))
хай так надалі і буде
Поделиться4252010-11-03 18:47:39
не виникає бажання щось гризти
Феноменально...
кривиться, але їсть цедру
З нею будь акуратним. Цитрус все ж таки.
Як добре працювати, коли сидиш у зручному кріслі перед хорошим компом із хорошим екраном, і на нозі у тебе сопе одне, а під курткою на плечі тихо ворушиться інше. Ці пики затишніші від будь-яких котів
А тобi казали, 2 пацюка -- це класно!
Поделиться4262010-11-04 14:31:27
от все й налагодилось )))
Ага. Он вклалися валетом мені на нозі і один одного задницями потихеньку відштовхують. А я їх обох чухаю. Класно. :cool:
Феноменально...
Навряд. Видно справа в кількості. У мене все це комп'ютерне барахло скрізь. Воно - загальна реальність і його не цікаво гризти. Доки вони взагалі звикають до столу - звикають і до нього. Ось коли Рися доривається до вазона....
А тобi казали, 2 пацюка -- це класно!
Часом, все-таки, складно. Але я звикаю і вони звикають. Якщо будуть ось так лежати удвох на нозі... Але як їх тягти, коли мені треба буде вийти... :tired:
Поделиться4272010-11-04 22:30:43
У мене все це комп'ютерне барахло скрізь.
Ну у мене теж не 2 проводи. Гадаю, це вiд пацюка залежить.
Поделиться4282010-11-05 05:09:58
Ну у мене теж не 2 проводи. Гадаю, це вiд пацюка залежить.
Ну, не знаю. Допустимо, Лисі Рися сказав, що проводи не можна чіпати. А Рисі хто? Лаврентій же помер раніше.
У мене зараз на нозі йде боротьба на видавлювання. Оскільки у Рисі маса більша, то він зайняв попою всі "виходи" до моєї руки, але Лися на здається, і весь час витягує шию, щоб і його почухали. А учора вони грали в квача у мене на ліжку (я сам, включаючи голову теж був задіяний в якості плацдарма ) Нарешті я не витримав і заштовхав їх у клітку. Ні, двоє це - забавно, але набагато складніше. З іншого боку, вони настільки один до одного прив'язані. Особливо Лися. Бігає за Риськом, як хвостик. Тільки ще боїться багато куди заходити. Але от стосовно сидіння на нозі швидко зрозумів. Я от зараз сиджу і думаю: як би мені дотягтися до флешки, яка лишилась у ноутбуці на ліжку.
Отредактировано Lanselot (2010-11-05 05:10:56)
Поделиться4292010-11-05 18:58:21
Силою думки.
Поделиться4302010-11-06 05:39:52
Силою думки.
Хіба-що Мені тепер багато чого доведеться робити силою думки. Бо коли ти ходиш, лежиш і сидиш, обсаджений звіриною - це серйозно. Особливо складно з ними на ліжку. Ні ворухнутися, ні нормально в ноутбуці покопатися, бо вони скрізь бігають, і періодично лаються прямо у мене на тілі, після чого Лися з радісним писком ховається мені за шию, а Рися біжить за ним розбиратися, я його не пускаю, і він ображається
Поделиться4312010-11-07 17:56:19
Кльово там у тебе!Я обожнюю коли в мене під ковдрою бігають.....
Поделиться4322010-11-09 06:06:21
Кльово там у тебе!Я обожнюю коли в мене під ковдрою бігають.....
Ага. Прикольно. Хоча найприємніше - коли Лися під домашньою курткою на шиї сидить. Він такий теплий і приємний на дотик.
Поделиться4332010-11-09 20:54:06
Грiлка. ))
Поделиться4342010-11-10 06:11:56
Грiлка. ))
Ага. Дуже тиха і затишна. Тільки щось уже другий день не вилазить. Втім, я не наполягаю, у самого часу на них обох зразу не було. Сьогодні чиститиму клітку, то точно виселю на якийсь час і домика. А Рисю, того не обійдеш. Тільки я в двері - так він до мене на руки. Я лишаю клітку відкритою, то він погуляє і сам іде додому. Учора, уявляєте, я її замкнути забув. Прийшов втомлений і так заснув. І двері з кімнати відкрив. Добре, що кішка дороги не знайшла. А Рися як ліг з вечора, то вже й не виходив. Лися ж дверима взагалі не користується - він тільки на руках із клітки виходить. Нещасна тваринка, він, мабуть, завжди буде забитий. Та ще й Рися знову його подряпав, коли грався. Коли я вже ветеринара викличу?!
Поделиться4352010-11-10 09:49:04
Нещасна тваринка, він, мабуть, завжди буде забитий.
Не недооценивай зверика!
Да, трудное детство, деревянные игрушки, но в твоих силах всё изменить.
Когда Банши и Крошка Ру стали у меня жить, они при попытке достать их из клетки держались за всё лапками и орали, как будто я им хвосты откусываю. А сейчас стоит клетку открыть, сами лезут. Правда, уже год прошел.
В отличия лысых крыс от шерстяных вообще не верю. Крысь как крысь, только благородного розового цвета. Мечта Барби
Поделиться4362010-11-10 12:21:07
Ну, через рік може й ми. У нього все якось нападами. То пару днів весь час із клітки лізе, то ось третій день ховається. І на Рисю пищить. Втім, може, дійсно від того, що Рися його знову сильно подряпав.
Поделиться4372010-11-10 22:29:43
Вони ще й на погоду реагують.
Поделиться4382010-11-11 09:57:49
Вони ще й на погоду реагують.
Всі тварини реагують. У них до цього правильне відношення. Якщо десь щось погано - вони сплять більше, замість мучити себе і таблетки ковтати. Тому я Лисю і не чіпаю. У Рисі зараз навпаки напад сидіння зі мною. Весь час на нозі дрихне. А Лисю вчора дістав, доки чистив клітку, так він відразу назад у клітку попросився. Я його не силую, нехай думає, що поза чисткою клітки я не можу залізти до нього в домик Насправді, я тільки до Рисі залізти не можу. Тобто, не розбираючи клітки. Бо, я вам скажу - клітка, звичайно класна. Я її насобачився буквально за п'ять хвилин прибирати. Тільки якщо мити у ванні - тоді трохи довше. Вся клітка - як набор Лего. І, головне, жодних запахів, бо де їм збиратися, якщо все пластикове? Ось тільки мої короїди куплений із кліткою навісний домик уже подерли. Лися з нього штори для свого домика зробив Зараз ось попруся в супермаркет, то якщо дійду дорогою до зоомагазина - куплю їм щось нове. Та й другий домик (де Лися живе) треба би замінити на щось більше. Бо він для дорослого пацюка малуватий. Жили би, як всі нормальні тварини обоє в одному домику - там площі на п'ять хвостів вистачить, якщо не більше - так ні ж.
Поделиться4392010-11-12 05:13:20
Учора бачив класне видовище. Дав мордам по величезній виноградині. Взяти зубами - ніяк. То Рися вхопив її зубами, і придавив до зубів одною лапою. І так на трьох і поскікав у домик До речі, так само він зумів забрати і другу виноградину у Лисі, доки той думав. Довелося бідоласі ще одну принести і самому в домик покласти.
Поделиться4402010-11-12 07:44:45
так на трьох і поскікав у домик
Классное, наверно, было зрелище!
Всё-таки они разумные существа, ратус сапиенс.