Всеобщий форум любителей декоративных крыс

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

А мені вже Бог послав...

Сообщений 401 страница 440 из 700

401

Ага. Ніжне і рожевеньке. Тільки-що дві невинні овечки мене ділили. Причому на плечах біля шиї. Відчуваю - подряпали до крові. Тепер ображений Рися бігає по столу і періодично пробує прорватися назад до моєї шиї (я вище пуза не пускаю), а Лися засів на плечі і там фиркає (на мене чи на Рисю - не знаю).
Я тут вчора розібрав більшість завалів на столі, бо сьогодні увечері мені привезуть новий системний блок. То у Рисі є можливість залізти туди, куди я його раніше не пускав чи старався не пускати. Дурдом "Сонечко", одним словом  :flag: Нічого, я їх ось скоро засуну назад у клітку, бо однак треба вийти в магазин. А потім буду остаточно уже стіл прибирати і знімати системний блок. І їх я до цього не пущу! Бо учора мав... Ой! Лисько в обід не вилазив, а Рися, як побачив, що я щось на столі роблю, так і прибіг. І Юлька прибігла. Одним словом, я там шнури на столі й біля столу розбирав (знайшов там багато чого цікавого, включаючи ще шнур від свого позаминулого телефону п’ятирічної давнини! :) ), так на шиї у мене сидить (і лізе в усе зверху) Рисько, а Юлька - під ногами й кліслом таскається і лізе в усе знизу.  :D
Доки я все оце писав, разів із п’ять відправив Рисю назад на коліна, забрав своє вухо з рота у Лисі (той видно вирішив, що це мамина циця)...
Так, двоє пацюків, звичайно, суттєво ускладнюють роботу. Єдине щастя, що удвох вони не претендують на мою постійну увагу.
Все, Рися образився і пішов спати у щілину для клавіати. Рися продовжує смоктати моє вухо.
ОЙ.....

402

:cool:

403

а я сподіваюсь, что ланселота не погризли. бо такое ОЙ наприкінці - дуже лякає..  :confused:

404

runa написал(а):

а я сподіваюсь, что ланселота не погризли. бо такое ОЙ наприкінці - дуже лякає..

Я-то живий  :D Але з двома працювати дуже складно. Сьогодні я зранку новий системник кочегарю, поки якісь проблеми не то з драйверами, не то не так вінда сіла, не то я її не так полікував... Так Рися зранку все оббігав, обнюхав і назад у клітку побіг - для чого йому знервований господар. А Лися щось сьогодні не вилазив. Вони, бачите, вночі гуляти хотіли, а тепер сплять. :)

405

У нас перезмінка. Рися дрихне в клітці, Лися нарешті через годину сидіння на моїй шиї насмілився злізти на стіл. Я там ганчірочку постелив (треба нового лежачка купити), то він відразу зрозумів, що тканина на столі - спеціально для пацюків.
У мене вже все працює і класно, тож йому дістався хазяїн у хорошому настрої  :D

406

Ось це Рися ранком з новим середовищем знайомиться

http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91295757.jpg

Фото в інтер'єрі
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91295754.jpg

407

А оце Лися за дослідження взявся (фінгал йому не я поставив! :))
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91295748.jpg

Пацючо-комп'ютерна ідилія
http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91295750.jpg

"О, нова флешка! Зараз поглянемо!... А ні, це не нова!"

http://photofile.com.ua/photo/orysja/3803365/large/91295742.jpg

408

Зараз сидять на пару між шнурами і щось там шкабарчать. Рожі задоволені :) Ось тільки на простелену ганчірочку Лися Рисіньку вже не пускає. Ото вже куркуль лисий!

Тиша, спокій, більшість програм я вже поставив, отже можна трохи попрацювати, а то у мене покупка нового системника = одному ремонту = одній пожежі :)

409

Росточек у Риси неплохой! Длинненький такой, и рексик волнистый, ммм...Люблю такое...

410

Ira написал(а):

Росточек у Риси неплохой! Длинненький такой, и рексик волнистый, ммм...Люблю такое...

Це системний блок маленький :)
А так він дійсно на зиму такою класною шерсткою обріс, влітку ж так вилиняв, що видно було на спині шкіру.

Ні, не можу працювати! :) Коли під полицею таке класне кубло, то екран вище уже не цікавий!

411

Мої папірці для записів дуже пригодилися Лисі для запасів продуктів. Треба їм м'якеньких серветок дати.

412

Lanselot написал(а):

Ото вже куркуль лисий!

:rofl:

А що у нього з оченятком?

413

Pyatihatochka написал(а):

А що у нього з оченятком?

Фінгал у нього під оком  :confused: Натуральний. А вже звідки взявся - не знаю. Я не ставив  :rofl:

414

Лисінька ніби суттєво заспокоївся. Учора увечері Рися попросився на ліжко, Лися - слідом. Сів у мене на подушці, далі не ходив. А Рися мотався навколо. Воно ніби нічого, але працювати так я поки не навчився.
Сьогодні зранку я проспав, як ведмідь взимку :) Прокинувся без п'ятнадцяти шість, що для мене всеодно що для інших два по полудні :) Так рожі уже стрибали по клітці й вимагали свободи.
Лисінька так цікаво сидить на подушці, тулиться до моєї щоки і щось шкабарчить і попискує мені у вухо :)

Зараз ми вже за столом. Рися спробував украсти у мене велике куряче яйце, і коли йому це таки не вдалося, таки випросив трохи й пішов спати в стилаж. Лися стіл досліджує, вже не скажу - дружка шукає чи так.

Взагалі-то класно, затишно, ось тільки уваги двоє вимагають більше.

415

У Ван Гога була картина "Автопортрет із відрізаним вухом". У мене вчора була "презентація, зроблена з пацюком на вусі" :) Бо Лися весь час біля нього сидить, лиже (тільки ліве!) і ображається, коли я одягаю на нього навушник. А, ну для повноти "картини", додам, що презентація була не лише з пацюком на вусі, а й другим - на пузі. Між цим усім ледве-ледве поміщався нетбук. :)
А ще це незивається: "спокійний сімейний вечір"... :) Як не дивно, дійсно був спокійний. Рися і той нікуди не бігав, і не скандалив. Коли зліз з мого пуза - влігся на полиці стилажа, куди зумів долізти з ліжка, і виглядав, мов Акела з "Мауглі" на Скелі Ради - тобто "я тут хазяїн, я випасаю своє стадо". :)

416

Привіт! Подивилась фотки, почитала про Лисе-Риськине життя, рада що в них із тобою налагодилися стосунки. :)
" Якщо з’їсти яєчко серед розумних книг, то, може, великим філософом станеш?"- висловився гарно, я вражена :rofl:

417

Спасибі на доброму слові.

У нас дійсно все ніби налагодилося. Лися, якщо його не виймеш разом із Рисею, аж скандалить. Ходить по столу, учора ходив по постелі. З Рисею вони дуже ніжні, але вчора я помітив, як Рися його випадково подряпав. Нічого. Викличу найближчим часом ветеринара, то й кігті підріже.
Зараз сплять - Рися у мене на нозі, Лися - на столі під полицею. Ідилія  :D

418

И как вы им разрешаете между проводов бегать)? Пока я своим это позволяла, они съели провода от мышки, двух клавиатр и трех пар наушников Х_Х

Отредактировано Фася (2010-11-02 09:07:33)

419

да сам подрежь.
кусачками, белый прозрачный кончик. следи, чтоб не задеть прожилку, чтоб не началось кровотечение. но там до прожилки много "пустого" когтя

420

На счет ногтей полностью согласна с Руной, своим подрезала абсолютно спокойно кусачками и морскому свину регулярно - все нормально было, спробуй сам!!!
А проводов погрызли.......клава у нас уже третья, сын в шоке, я- главная виновница.На днях включаю кух.комбайн- ни фига, оказыв. провод тоже аккуратно съеден, упсссс :playful:

421

Фася написал(а):

И как вы им разрешаете между проводов бегать)? Пока я своим это позволяла, они съели провода от мышки, двух клавиатр и трех пар наушников Х_Х

Як не дивно, але за весь час перебування трьох пацюків на моєму столі у мене тільки раз постраждала клавіатура, так то Рисько малим у дроті від неї заплутався. Лисю он на стіл посадив, так у нього теж не виникає бажання щось гризти. Ні, вони періодично беруть щось у рот, але я заявляю "Фу!" і загалом ніби діє.
А, ще колись у мене постраждав мережевий модем, але там була інша історія: покійний Лаврентій Павлович перетворив його на туалет :)

runa написал(а):

да сам подрежь.

Ні, боюсь. Там такі пальчики, що раз і весь пальчик відріжеш. Я ще, крім усього, тільки недавно одягнув окуляри з + і боюсь щось недобачити.  Тому, мабуть, краще хай те зробить ветеринар. І пацюкам, і кішці (тій теж уже пора).

krisulya написал(а):

А проводов погрызли.......клава у нас уже третья,

У мене клавіатури й мишки більше від мене страждають. То чай виллю, то крихт насиплю, то тютюну. Правда, зараз я майже повністю перейшов із люльки на електронні сигарети, то від них хоч бруду нема (як і диму).

krisulya написал(а):

На днях включаю кух.комбайн- ни фига, оказыв. провод тоже аккуратно съеден, упсссс

У мене Лаврентій теж був майже перегриз дріт від тостера. Але теж не просто так. Він пробував там влаштувати ничку для їжі на кухонному столі, а той йому заважав. Ну, так теж нічого страшного. А ось мама примудрилась, коли варила, майже повністю спалити дріт від електрочайника, то від кого більше шкоди, питається?  :crazy:

422

Лисінька у мене на столі трощить лимон, витягнутий із чашки з чаєм. Смішний :) - кривиться, але їсть цедру. :) А Рися взагалі вважає себе книжкою, бо зі стилажа уже не одну годину - ні слуху, ні духу.

423

Як добре працювати, коли сидиш у зручному кріслі перед хорошим компом із хорошим екраном, і на нозі у тебе сопе одне, а під курткою на плечі тихо ворушиться інше. Ці пики затишніші від будь-яких котів :)

424

от все й налагодилось )))
хай так надалі і буде

425

Lanselot написал(а):

не виникає бажання щось гризти

Феноменально...

Lanselot написал(а):

кривиться, але їсть цедру

З нею будь акуратним. Цитрус все ж таки.

Lanselot написал(а):

Як добре працювати, коли сидиш у зручному кріслі перед хорошим компом із хорошим екраном, і на нозі у тебе сопе одне, а під курткою на плечі тихо ворушиться інше. Ці пики затишніші від будь-яких котів

А тобi казали, 2 пацюка -- це класно!  :D

426

runa написал(а):

от все й налагодилось )))

Ага. Он вклалися валетом мені на нозі і один одного задницями потихеньку відштовхують. А я їх обох чухаю. Класно.  :cool:

Феноменально...

Навряд. Видно справа в кількості. У мене все це комп'ютерне барахло скрізь. Воно - загальна реальність і його не цікаво гризти. Доки вони взагалі звикають до столу - звикають і до нього. Ось коли Рися доривається до вазона....  ^^

А тобi казали, 2 пацюка -- це класно!

Часом, все-таки, складно. Але я звикаю і вони звикають. Якщо будуть ось так лежати удвох на нозі... Але як їх тягти, коли мені треба буде вийти...  :tired:

427

Lanselot написал(а):

У мене все це комп'ютерне барахло скрізь.

Ну у мене теж не 2 проводи. Гадаю, це вiд пацюка залежить.

428

Ну у мене теж не 2 проводи. Гадаю, це вiд пацюка залежить.

Ну, не знаю. Допустимо, Лисі Рися сказав, що проводи не можна чіпати. А Рисі хто? Лаврентій же помер раніше.

У мене зараз на нозі йде боротьба на видавлювання. Оскільки у Рисі маса більша, то він зайняв попою всі "виходи" до моєї руки, але Лися на здається, і весь час витягує шию, щоб і його почухали. А учора вони грали в квача у мене на ліжку (я сам, включаючи голову теж був задіяний в якості плацдарма :)) Нарешті я не витримав і заштовхав їх у клітку. Ні, двоє це - забавно, але набагато складніше. З іншого боку, вони настільки один до одного прив'язані. Особливо Лися. Бігає за Риськом, як хвостик. Тільки ще боїться багато куди заходити. Але от стосовно сидіння на нозі швидко зрозумів. Я от зараз сиджу і думаю: як би мені дотягтися до флешки, яка лишилась у ноутбуці на ліжку. :)

Отредактировано Lanselot (2010-11-05 05:10:56)

429

Силою думки.

430

Силою думки.

Хіба-що :) Мені тепер багато чого доведеться робити силою думки. Бо коли ти ходиш, лежиш і сидиш, обсаджений звіриною - це серйозно. Особливо складно з ними на ліжку. Ні ворухнутися, ні нормально в ноутбуці покопатися, бо вони скрізь бігають, і періодично лаються прямо у мене на тілі, після чого Лися з радісним писком ховається мені за шию, а Рися біжить за ним розбиратися, я його не пускаю, і він ображається :)

431

Кльово там у тебе!Я обожнюю коли в мене під ковдрою бігають.....

432

krisulya написал(а):

Кльово там у тебе!Я обожнюю коли в мене під ковдрою бігають.....

Ага. Прикольно. Хоча найприємніше - коли Лися під домашньою курткою на шиї сидить. Він такий теплий і приємний на дотик. :)

433

Грiлка. ))

434

Грiлка. ))

Ага. Дуже тиха і затишна. Тільки щось уже другий день не вилазить. Втім, я не наполягаю, у самого часу на них обох зразу не було. Сьогодні чиститиму клітку, то точно виселю на якийсь час і домика. :) А Рисю, того не обійдеш. Тільки я в двері - так він до мене на руки. Я лишаю клітку відкритою, то він погуляє і сам іде додому. Учора, уявляєте, я її замкнути забув. Прийшов втомлений і так заснув. І двері з кімнати відкрив. Добре, що кішка дороги не знайшла. А Рися як ліг з вечора, то вже й не виходив. Лися ж дверима взагалі не користується - він тільки на руках із клітки виходить. Нещасна тваринка, він, мабуть, завжди буде забитий. Та ще й Рися знову його подряпав, коли грався. Коли я вже ветеринара викличу?!

435

Lanselot написал(а):

Нещасна тваринка, він, мабуть, завжди буде забитий.

Не недооценивай зверика!
Да, трудное детство, деревянные игрушки, но в твоих силах всё изменить.
Когда Банши и Крошка Ру стали у меня жить, они при попытке достать их из клетки держались за всё лапками и орали, как будто я им хвосты откусываю. А сейчас стоит клетку открыть, сами лезут. Правда, уже год прошел.
В отличия лысых крыс от шерстяных вообще не верю. Крысь как крысь, только благородного розового цвета. Мечта Барби :)

436

Ну, через рік може й ми. У нього все якось нападами. То пару днів весь час із клітки лізе, то ось третій день ховається. І на Рисю пищить. Втім, може, дійсно від того, що Рися його знову сильно подряпав.

437

Вони ще й на погоду реагують.

438

Вони ще й на погоду реагують.

Всі тварини реагують. У них до цього правильне відношення. Якщо десь щось погано - вони сплять більше, замість мучити себе і таблетки ковтати. Тому я Лисю і не чіпаю. У Рисі зараз навпаки напад сидіння зі мною. Весь час на нозі дрихне. А Лисю вчора дістав, доки чистив клітку, так він відразу назад у клітку попросився. Я його не силую, нехай думає, що поза чисткою клітки я не можу залізти до нього в домик :) Насправді, я тільки до Рисі залізти не можу. :) Тобто, не розбираючи клітки. Бо, я вам скажу - клітка, звичайно класна. Я її насобачився буквально за п'ять хвилин прибирати. Тільки якщо мити у ванні - тоді трохи довше. Вся клітка - як набор Лего. І, головне, жодних запахів, бо де їм збиратися, якщо все пластикове? Ось тільки мої короїди куплений із кліткою навісний домик уже подерли. Лися з нього штори для свого домика зробив :) Зараз ось попруся в супермаркет, то якщо дійду дорогою до зоомагазина - куплю їм щось нове. Та й другий домик (де Лися живе) треба би замінити на щось більше. Бо він для дорослого пацюка малуватий. Жили би, як всі нормальні тварини обоє в одному домику - там площі на п'ять хвостів вистачить, якщо не більше - так ні ж.

439

Учора бачив класне видовище. Дав мордам по величезній виноградині. Взяти зубами - ніяк. То Рися вхопив її зубами, і придавив до зубів одною лапою. І так на трьох і поскікав у домик :) До речі, так само він зумів забрати і другу виноградину у Лисі, доки той думав. Довелося бідоласі ще одну принести і самому в домик покласти.

440

Lanselot написал(а):

так на трьох і поскікав у домик

Классное, наверно, было зрелище!
Всё-таки они разумные существа, ратус сапиенс.