здається, у них повний консенсус.
Нарешті!
А я ніколи лисіків не мацала, що справді приємні?!Щось не дуже вони мені подобаються коли маленькі, а ось великі то інша справа, вони як свинюшки
Всеобщий форум любителей декоративных крыс |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Личные странички » А мені вже Бог послав...
здається, у них повний консенсус.
Нарешті!
А я ніколи лисіків не мацала, що справді приємні?!Щось не дуже вони мені подобаються коли маленькі, а ось великі то інша справа, вони як свинюшки
Сьогодні уже абсолютно безпроблемно спіймав Лисю.
Ну нарештi.
А я ніколи лисіків не мацала, що справді приємні?
Як іграшка з замші І дуже гарячі
Щось не дуже вони мені подобаються коли маленькі, а ось великі то інша справа, вони як свинюшки
Страшнючий він, насправді. Мама каже, що він схожий на кошмарного прибульця Ну, та яка різниця? Свій же.
Учора увечері Лися уже сам попросився на руки, і вони з Рисею удвох гуляли по моїх плечах і ліжку. Приємно, насправді, коли нещасна тваринка вирішує, що тобі можна довіряти. Це - зовсім інше, ніж купити благополучне створіння.
Ага. Дуже-дуже гарячі.
Ну как мальчишки, подружились уже?
В понеділок увечері був спільний вигул на ліжку. Мені треба було там картинки по роботі перебирати, але "перебирав" я в основному дві нахабні морди. Лися поліз під ковдру, побігав там, зялкався моєї ноги з пальцями і поселився у найдальшій частині ковдри, де й заснув. Далеко відбігати від мене він боїться, хоча в перші дні гасав по всій кімнаті. Рися походив по кімнаті й повернувся на ліжко. Поспали вони разом під ковдрою, потім Рися вийшов, а потім пішов і сів поверх ковдри на Лисю. Почався скандал, я уже бачив, звичайно, як Лися стрибає, але в клітці - не той ефект. Він підстрибує вертикально вгору сантиметрів на 15, а мо’ й більше. Потім Лися заліз у складки ковдри мені під ноутбук. Я не пустив туди Рисю, за що був винагороджений - мені було дозволено почесати Лисіне пузо, а він брав мене лапочками за руку і тихенько покусував. А Рися, по-моєму, образився. Одним словом, я зітхнув спокійно, аж коли заніс їх у клітку.
Вчора Лися не зволив вийти, а сьогодні зранку Рися вийшов і у мене на очах пішов до Лисіного намету. А потім я радісно сфотографував там класну картину. Зараз викладу фотки. Слава Богу, бо так вони лежать уже з годину, без писку й скандалів, тільки ніжно фиркають, а Лися висовує голову поверх Рисі й дивиться, коли я проходжу мимо. Я вже так тиженько крадусь, хочеться, щоб вони лежали так і далі, звикали.
Как приятно такие фото видеть!
Все, мир, дружба, попкорн! :flag:
Ага. Ось тільки Лися в руки уже другий день не йде. Ну, але, гадаю, це уже дрібниці. Може я його сьогодні спробував взяти аж занадто активно, і тим налякав. Він же - майже сліпий, його треба обережно брати руками.
З іншого боку, зараз вони знову лежать "бутербродом" у наметі. І без скандалів. Отже, це уже норма.
Ура! Ура! Маєш тепер 2 пацюка i 3 рекса.
О шостій ранку такі фоткі....не маю слів!
Дружнього майбутнього твому "бутербродику" .
Взагалі то заздрю людям, що мають можливість писати вночі та в такий ранковий час.
Взагалі то заздрю людям, що мають можливість писати вночі та в такий ранковий час.
Уночі я не можу. Я - яскраво виражений "жайворонок". Але з трьох годин - уже можу, якщо треба. Іноді й само так виходить. В основному робочий день у мене починається десь о п’ятій, приблизно. Наскільки це зручно? Результативно, насправді. А от стосовно зручності, то у нас же всі заходи і навіть передачі по ящику розраховані виключно на сов. Якби можна було ходити на роботу годин на шість ранку, і відповідно раніше звідти виходити... А то для мене шість годин вечора - це уже таки вечір. Ну та гріх обіжатися, бо я ж і так не кожного дня ходжу. А дома починаєш і кінчаєш працювати, коли тобі зручно.
Морди й досі ніжно утворюють бутерброд. Часом трохи сваряться (точніше, Лися верещить і наскакує на Рисю), але в основному все нормально. Я так зрозумів, що Лися Рисю до своєї спини і досі не допускає. Тому бутерброд утворюється так: знизу лежить, мов ганчірка Рися, а по ньому топчеться і лягає на нього в поперек Лися. Я вдень Рисіної пики не побачив, то аж заглянув, чи воно там ще живе. Нічого, дихає, і схоже дуже задоволене.
Гірше, що до мене він тепер виходить, але не надовго. А от Лися взагалі не хоче виходити. Учора клітка весь вечір стояла відкрита, то він і не підійшов. Гаразд, він напівсліпий, то дверцят може й не бачити, але як ними користувався Рися - не міг не бачити. Видно йому вистачає простору в клітці. Нічого, сьогодні витягну обох, бо клітку чистити пора
Ніжний бутерброд - це чудово!Що з клітки не виходить, то не дуже приємно, почуваєшся трохи вииним, трохи не бажаним :disappointed:
Моя перша крися жила без клітки зовсім, у шафі за старим непрацюючим музичним центром, яка була в нас любов і поразуміння! Звичайно гризла помалу мої речі, але без особливого збитку.
Я теж справжній жайворонок, але комп в кімнаті сина, а в шостій я вже активно збираюся на роботу, готую сніданок, та інше...отже не зовсім посидіш в неті.А на роботі взагалі нет. тільки у шефа в кабінеті зараз...І мої пацючки пристосовані до мого режиму,ранковий вигул о 5.30-7.00,ввечері з 18-19 до 21.00 бажано, бо мені вже хочеться полежати....ну і в обід звичайно дез уваги ніхто не залишається!
Пишіть як розвиватимуться крисячі подіі
Отредактировано krisulya (2010-10-14 19:52:56)
Моя перша крися жила без клітки зовсім, у шафі за старим непрацюючим музичним центром, яка була в нас любов і поразуміння! Звичайно гризла помалу мої речі, але без особливого збитку.
У мене Лаврентій сидів більше на столі, ніж у клітці. Я його туди засовував тільки на ніч, і коли з дому йшов. Риська я теж уже було до такого привчив, правда, у нього було ще пару любимих ничок. А тепер він виходить, погуляє, і йде до малого. Учора, здається, дуже старався його виманити, але даремно. Той висовує носа з клітки, але й не більше.
Я теж справжній жайворонок, але комп в кімнаті сина, а в шостій я вже активно збираюся на роботу, готую сніданок, та інше...отже не зовсім посидіш в неті.
Купіть мультиварку З вечора закидаєш жратву, ранком виймаєш. Я оце якраз збираюсь купити, бо обридло зранку тільки бутербродами харчуватися. Давно би взяв, так мама триндить. Її прикрашалки на кухні, бачите, не зайві, а те, що має бути на кухні - зайве.
А на роботі взагалі нет. тільки у шефа в кабінеті зараз...
У мене на роботі теж нема. В інших кімнатах є, але настільки погано працює, що я відмовився собі його ставити. В усякому разі, є причина піти додому, коли щось треба там пошукати
І мої пацючки пристосовані до мого режиму
У мене Рися - сам собі режим. Учора весь вечір вимагав, щоб клітка була відкрита. Вони, бачите, з Лисьою поспілкувалися, потім до мене пішли, потім - назад...
Я, все-таки, надіюсь, що Лися теж потроху звикне, тим більше - йшов же вже на руки, а потім, видно злякався.
Я, все-таки, надіюсь, що Лися теж потроху звикне
Звичайно звикне! Мої спочатку хоч і не сварилися, але більше були кожен сам по собі, а згодом один без одного вже не ходять, точніше не бігають.Тільки візьму когось з них на руки або на диван, інший починає виглядати, шукати собрата.Одного кличу, біжать обидва, раптом щось смачненьке , а якже я?
З приводу мультиварки, мені не складно в принципі готувати традіційно, але можна розглянути в перспективі....
У Лиська процес адаптацiї довгий. Не вiрить пока свiтовi.
Так, Лися назовні не вилазить. Я його більше не пробую ловити, тільки коли чищу клітку. Хай собі. Ми з ним уже найгірше пройшли, то й це докладеться. Він, бідний, явно проти, коли Рися з клітки йде, біжить за ним, зустрічає його біля дверей, але слідом не виходить. А ніжаться вони взагалі класно. Рися підставляє бочок, Лися на нього впоперек вилазить, кладе голову на спинку і так лежать. Щоправда, відпочивають (тобто, глибоко і серйозно сплять) вони окремо. Рися декілька днів все до Лиська біг. Учора була акція "Свободу не спинити!" Тільки клітку закрию - так він на дверцятах висить. Сьогодні зранку - те ж. Зараз він у мене на нозі за столом заснув, назад ніби не біжить. Я тільки чую, як бідний Лися там щось фиркає у клітці. Видно, Рисю чекає. Але клітку я зараз закрив.
В процесі своїх ігор вони геть поламали намета. Треба щось таке піти купити, і не знаю, як час для того знайти. Може завтра.
Так, Лися назовні не вилазить.
Я про те саме.
В процесі своїх ігор вони геть поламали намета.
Ой, учора вони мені дали "концерт". Ніби все назад повернулося. Але, найвірогідніше, це через того намета. Я так нічого в суботу й не купив, понадіявся, що у мене є невеликий дерев’яний домик, та нічого кращого й не було. У неділю ранком намет остаточно припинив своє існування. І ось тут почалося! Лися зайняв хатку Рисі, Рися образився, почався конкретний скандал. Я плюнув, вирішив почистити клітку і поставити дерев’яну хату. Лися (він же майже сліпий!) переплутав мою руку з Рисею і цапнув за палець. Клітка на той час уже була розібрана. Одним словом, доки я згадував російські національні вирази , Лися вискочив і пішов гуляти по кімнаті. Ось тільки в руки він уже не давався. Я навів порядок у клітці і залишив її відкритою. Але Лися чомусь не попадав у дверцята - не бачив чи що? І в руки й далі не йшов. Довелося мені цілий день сидіти з ноутом на ліжку, бо ж у крісло сісти боявся. Цей малий рожевий дурник боїться тільки моменту, коли його хапають. А так спокійно підлазить поряд, навіть на руку лізе (хоча й не вилазить). Тому переїхати його кріслом - пів секунди.
Клітка цілий день була відкрита, що дуже сподобалося Рисі. А Лися пішов спати за комп’ютерний стіл. Рися туди декілька разів ходив, його там посилали і він повертався й жалібно лягав на Лисіне місце. Увечері я таки спіймав Лисю за допомогою моєї куртки від спортивного костюму, за пазухою якої Лися вже побував. Добре, що мама не встигла її попрати, бо на щось інше він би може інакше реагував. Так у куртці я й заніс його у клітку. І тут почався скандал! Я тричі Рисю за хвіст витягував від нової хатки і забирав, лаяв його. Все - до лампочки! Тільки в клітку посаджу - він негайно туди йде. Вже став думати, як клітку поділити, але тут вони раптом дійшли повного консенсусу, і через пару хвилин уже спали "бутербродом" Я в психушку потраплю з цим Лисею. І Рися теж, до речі.
Бідний лисий невротик! Руки відрубати тому, хто їх такими нещасними - голими і майже сліпими вивів.
Всю ніч і сьогодні у нас тихо, сумирно, і все, як було в останні дні.
Бідний лисий невротик! Руки відрубати тому, хто їх такими нещасними - голими і майже сліпими вивів.
Розумiю.
Ну вони тобi i концерта видали!
А що Лись так погано бачить???
Да...це повний капець.Моїх нервів, напевно, не вистачило б, хоча хтозна..... :dontknow:
Жив у мене колись альбіно пацюк, так теж бачив слабенько, так забавно розкачувався по сторонах, ми сміялися, потім дознались, що то від поганого зору...та був більш шугливим, аніж звичайні з нормальними очима.
В мене теж жив. Теж хитався туди-сюди, але нiколи не врубався в перепони. I це мене турбує.
Розумiю.
Ну вони тобi i концерта видали!
Та я-то переживу, а це бідне нещастя шкода. Воно ж, мов равлик, весь час шукає собі шкаралупу.
А що Лись так погано бачить???
Та Бог його зна’. У тварин це все не так просто. У мого колишнього сусіди був старий сліпий собака. Так от, він коли осліп, то якийсь час адаптувався, але вже за місяць (не більше!) гасав між деревами в парку. Хазяїн навіть подумав, що йому зір вернувся. Ні. Просто для тварин зір - не головне. Тому ніби Лися й орієнтується, але ж дверцята у клітки явно шукав і не знайшов. З іншого боку он гасають зараз по клітці і в своє задоволення, навіть писку не чути.
Мій, до речі, не гойдається, але дивиться на мене, тому, підозрюю, щось він все-таки бачить.
Да...це повний капець.Моїх нервів, напевно, не вистачило б, хоча хтозна.....
А куди ж ми з Вами дінемося?
Я вчора нарешті дістався до крутого зоомагазину. Зустрів знайому бабулю-таксистку (дамі десь під вісімдесят, тому її не дуже рвуться брати пасажири, то вона більше знайомих возить), і ми з нею просто після роботи туди змоталися, вона мене почекала. Бо інакше ще б тиждень їхав. Воно ніби недалеко від мене, але є такі місця, куди дуже незручно потрапляти. В магазині на моє щастя взагалі не було покупців, тож я їх примусив на складі пошукати точно такий самий намет, і ще купив у них класну довгу трубу. Труба моїх не дуже зацікавила, а ось намет зараз оце саме ділять. Вереск стоїть, бо Рися його спробував приватизувати, а Лися, зрозуміло, його зайняв і тепер відвойовує свої права. Я періодично гиркаю, але не особливо. Розберуться. Всеодно Лися займе ту площу, яку захоче
А картина класна. Лися сидить у клітці й пищить, а Рися періодично штовхає лапами намета, тоді Лися старається його цапнути. Комунальна квартира, а не клітка. Відсадив би їх (хоч і не знаю як, бо зайвої площі для клітки в кімнаті нема), але ж і Рися малого дуже любить, і той його шукає, якщо Рися спить чи зі мною.
А що я казав? За той час, що я на форумі, вони встигли побігати, посваритися за домик, і заспокоїтися. Лисінька тепер освоює свою "нову шкаралущу", Рися , по-моєму, з горя пішов спати. А мені пора на роботу.
Труба моїх не дуже зацікавила
Та то тимчасово...
Лисю бачив у трубі. Рисю - ні. Навряд чи його це дійсно зацікавить. Він охороняє свій особистий простір у власній хатці і право постійно сидіти біля Лисі. А вибігується назовні. Сьогодні весь ранок лежав у мене на нозі й у любимому місці в стилажі, де не спав, мабуть, з часу появи у мене Лисі. Розривається між двома мною (і столом) та Лисею.
А от Лися може з часом трубу і освоїть - там тепло і вузько. Якраз, як він любить. Втім, він зараз зайнятий. Вночі відривав дно уже від нового домика. Боюсь, він довго не проживе.
Але хоч у клітці тихо і все спокійно. Сьогодні дивився, як Рися з усіх сил підставляє Лисі бочок, щоб той на нього ліг.
Боюсь, що так воно уже й буде. В принципі ніби мені легше, бо двох вигулювати тяжче. Але шкода, що бідна тварина не хоче виходити з клітки. А як я завтра буду її чистити - стараюсь взагалі не думати.
Мій менший теж більше полюбляє труби та лабіринти, аніж Кузька, той тільки при бажанні згоден там побігати, а мале дурко мотається із великим задоволенням.
А сфоткай шо там за намет такий знатний?
а в мене був такий. гарний.
але дівки мої його швидко зжерли, тож я більше не стала купувати.
А в мене бiляк полюбляє труби, бо там ховається вiд наслiдкiв своїх пустощiв.
А сфоткай шо там за намет такий знатний?
Сфоткаю трохи пізніше, бо зараз у мене їх величність пан Аристотель на нозі валяються.
Ні, трубу, схоже, не освоїли, хоча звідки мені знати? Вони більше поночі біснуються. А зараз - сонне царство. Я їм ще зранку по пів яєчка перепилиного засунув, так думав, що Рися взагалі невилізе. Але він виліз.
Я би сам, признатися, сьогодні не вилазив. У нас дощ уже добу йде. Класна погода, як на мене, тільки спати хочеться.
Рися, до речі, таки знайшов трубі призначення, але інше. З неї дуже зручно потрапляти мені в руки, коли він хоче вийти з клітки.
Вгадайте, хто у мене на шиї зараз сидить? Лисінька! :jumping: Сам попросився. А Рися спить у стилажі. Не знаю, що робитиму, коли він прокинеться. Втім, мені через годину треба йти на роботу. Можу годину й пацюків поганяти.
Вгадайте, хто у мене на шиї зараз сидить? Лисінька!
:cool:
Вiтаю!
Так, у нас серйозні зсуви. Учора увечері, правда, Лися в руки до мене не пішов, але сьогодні зранку у мене на столі вже повний зоопарк :cool: Робота ще та. Лися хоч тихо досліджує стіл, а от Рися весь час у стилаж лізе. Таке враження, що він у клітку хоче, але що йому там робити без Лисі?
А ось зйомки з ранкового "бутерброда". Мені їх шкода було будити, то я мов папарацці... Добре, що зум хороший
Фух. Не витримав - засадив у клітку обох. Тяжко з ними двома, дійсно. Ні, Лися поки нікуди не лізе, сидить тихенько під полицею, а ось Рися бігає і в стилаж лізе, а потім назад. Я тут подумав, що треба буде ще одного лежачка із овчини купити, і під полицю на столі влаштувати. Я однак на днях буду там великий шмон проводити, бо зібрався купувати новий системник. От і проберу місце. Бо їм тут за компанію зараз ніде сидіти.
Головне тут: Лися майже флегматично дав витягти себе з-під полиці. А он у клітці зараз щось ділять. Дивно, я вже помітив, коли їх обох виймеш, а потім засунеш - щось там ділять, бо Лися попискує.
Таке рожевеньке!
Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Личные странички » А мені вже Бог послав...