Жаль мені меньшенького, хочеться йому компанії...
Гы... осторожнее: эти мысли имеют последствия...
Всеобщий форум любителей декоративных крыс |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Личные странички » Хвостик і Чопа
Жаль мені меньшенького, хочеться йому компанії...
Вот точно)))
Какие-то у всех буйноватые сутки. )))
осторожнее: эти мысли имеют последствия...
ніііііііі) руки чешуться, але відганяю такі думки. Я з цими двома ледь справляюся) Може колись, коли буде більша житлоплоща
Коли вони в клітці - завжди сплять окремо.
Цього ж дня, коли було зроблено цей запис, - по приходу з роботи застукала двох своїх хвостів сплячих в обнімочку на полочці Чопи))) Урааааа
Какие-то у всех буйноватые сутки. )))
Вроді магнітні бурі були...
Цього ж дня, коли було зроблено цей запис, - по приходу з роботи застукала двох своїх хвостів сплячих в обнімочку на полочці Чопи)))
Вітаю вас! Це дуже радує, по собі знаю
какие мальчишки класнючие!
Как они хвостики на первом фото сложили!
Олюня
спасибо
nikta
Как они хвостики на первом фото сложили!
стали чуть ли не одним целым)
Смотрю на фото - а хвосты надо бы и помыть как-то :disappointed:
Які ж гарні хлопці! Ведмежатки Дякую за фото!
А у Чопика ніби поінт став кольоровіше, чи то мені здається?
Да, хвосты уматно заузорили.
А у Чопика ніби поінт став кольоровіше, чи то мені здається?
я їх щодня бачу, то якось не замічаю змін)) Чопеня вроді міняється)
а що таке поінт? - я темнота, тільки здогадуюся :flirt:
Отредактировано Світлана (2011-09-14 14:18:00)
Чопеня вроді міняється)
В них ще на зиму, здається, він темнішає.
а що таке поінт?
Еее.. це отой темний, замазаний ніби ніс))) він є у сиамів, гималайців та у бурмізів.
Selena
в нього такий замурзаний ніс вже давненько, десь з 2-х місяців приблизно) І в нього не тільки ніс. в нього ще й деякі інтимні місця темненькі :flirt:
Та воно так, він же бурміз)) просто мені здалося, що потемнішав ще більше. Може на фото так..
І в нього не тільки ніс. в нього ще й деякі інтимні місця темненькі
Это и называется пойнты. К холодам они обычно немного темнеют.
nikta
"Век живи - век учись" Буду знать теперь) Как то времени к сожалению мало чтоб читать все дневнички, где можно пополнять крысословарь))
Он які ж красунчики, мої любеньки хлоп"ятки! А такі ж осінньо-забарвленні, дуже-дуже модної осінньої гамми))) Точнісінько, як у пісні: "Листья желтые над городом кружатся...))))... И от осени не спрятаться, не скрыться...Листья желтые, скажите, что вам снится?" Цікаво, а що бачать уві сні наші хлопчики?
Так радісно бачити моіх пухнастеньких торбиночок веселими й жвавенькими! Не знаю, що там з пойнтами трапляється, а те, що Чопенятко стало ще гарніше - то так!!!
Питання - чи отримав Хвостеня те, за чим так оченятками благає? Чи тільки для фото так старанно позував? )
Мої гарнюні, гарної вам осені!
Цікаво, а що бачать уві сні наші хлопчики?
Мабуть як і люди у сні дивляться короткометражні фільми)
Мені ще цікаво яким вони бачать світ, людей...
Так радісно бачити моіх пухнастеньких торбиночок веселими й жвавенькими!
Дякую) Рада бачити Вас на нашій сторіночці
а те, що Чопенятко стало ще гарніше - то так!!!
Так, я згодна ) І Хвостик теж) . Вчора звернула увагу на їхні шубки- вони стали такі насичені, блискучі. Це підготовка до зими напевно.
чи отримав Хвостеня те, за чим так оченятками благає?
А як же ж? Отримав))) Правда не памятаю що саме)))) В нас таке правило: якщо покликав і вони поприбігали, обовязково треба щось дати, а то перестануть вірити і наступного разу не прибіжать) . Це правило придумав мій чоловік
Мої гарнюні, гарної вам осені!
Дякуємо Може будете в наших краях осінніми вечорами - заходьте почмокати і пожмякати малишню хвостату)))
Мені ще цікаво яким вони бачать світ, людей...
Я так розумію, що іноді краще б нам це не знати, бо дуууже-дууууже багато такого ми б побачили й почули, після чого довго-довго змивали б із себе позор)))))
І соромно-соромно було б за свої вчинки, які нам здаються такими "благародними й вишуканими")))
А вот Хвостеня з Чопеням, мабуть (так хочеться у це вірити) бачать ніжні ручки мами Свєти й багато-багато цікавих місць у затишних хоромах "під диваном"))))
У цих добродіїв сни кольорові й щасливі!
Ох і налякав мене Хвостик в четвер ввечері жалібне пищання досить довге, забився під ліжко, звідки я його ледь достала. Бідненький... видно було що сам розгубився((
Дякую Ірі, яка підтримала та дала поради , а то я геть розгубилася і дуже налякалася Поспостерігала за ним. Апетит не змінився, активність теж, тільки час від часу вже не таке довге, але пищання. В п'ятницю ввечері і вночі вже не було признаків, що його щось тривожить. В суботу лікар А.А. оглянула моїх хвостатих малих. Швидше за все проблема в позвоночнику, на який велике навантаження у великих самців. А ще ж і Чопа паразит малий дуже часто на Хвостику катається. Ще перед цим болючим криком за два дні я спостерігала кілька раз попискування, але вважали що це так Хвостик відганяє Чопу. Зараз вроді все гаразд, тільки холод напевно діє на нього, спить довго. Сьогодні зранку навіть не захотів вийти коли ми збиралися на роботу, я його почухала трошки, а він продовжив грітися на вже нагрітому місці.
З Чопенятком все гаразд), тільки взяв собі за моду обсикати мого чоловіка))) А ще Хвостику надоїдає, ну мабуть все ж таки з орієнтацією в нього щось не те)))
Отредактировано Світлана (2011-10-03 17:11:09)
Навантаження? А знимок робили -- може там бути щось помiтно?
Спiвчуваю -- дуже це болить, коли не знаєш що трапилось зi звiрятком.
Pyatihatochka
Так як проблема зникла - ні медикаментів ні знимків. Треба спостерігати. Якщо виникне щось підозріле - будуть робити знимок криси, аналізи і т.д.
Ще рекомендовано обмежити рухливість, вертикальні пози, ну і головне - слідкувати за масою тушки, щоб не набирав вагу.
Отредактировано Світлана (2011-10-04 08:40:45)
Нехай у нього все буде гаразд!
Вони такі великі
Мої гарнюньки!))) Так, Хвостик дав трошки приводів похвилюватись( Мабуть, все так, як вирішила АА. Божечки, ну що щ ще є у людей з болячек, чого б не було б у тих створінь милих? За що їм так?
Трошки ось розберусь зі своїми замороченнями й обов"язково піду у гості до моїх хлопчиків -знайомчиків!
Ira
Людина хоч скаже-покаже де болить(
У домашніх тваринок хоч є шанс що їм допоможуть. А от диким і бездомним тваринкам...
обов"язково піду у гості до моїх хлопчиків -знайомчиків!
Так і скоро наступає день народження Хвостика: 6 листопада йому буде 1 рік. Будемо раді Вам всі) А можливо і раніше у Вас вийде побувати у нас)
Цікаву поведінку своїх крис спостерігаю. Вони по-різному реагують на людей. Була в мене в гостях моя колишня одногрупниця. Крис вона дуже боїться. Дивиться на них з цікавістю, але боїться навіть погладити. А от криски так тянулися до неї, була б можливість - залізли б на неї.
А вчора до нас приїхала сестра чоловіка. Вона дуже любить тварин. Але як тільки вони її побачили, почали носиками-вусиками працювати і чкурнули під ліжко, звідки цілий вечір і ніч не вилазили. Тільки зранку трохи свої носики повисовували. Згодом Чопа насмілився і заліз до неї під одіяло.
Ми зробили висновки - так криски реагують на запахи. В сестри живе кіт і можливо вони чують його запах на ній.
Дивно що не дивлячись на те, скільки поколінь пройшло від диких предків, а все рівно дається взнаки боязнь котів.
Отредактировано Світлана (2011-10-14 11:38:03)
За здоров"я Хвостика-коханчика вип"ємо у колишній столиці на Червоній площі!, бо 6-го я буду ще у Москві)))
Може, і правда, котячий дух хлопчиків трішки насторожив, бо вони ж котів не бачили ще) Буває, що з котами гарненько співіснують криски, але це ж ще сдружити треба...)
Чопа, як і завжди - сміливий такий парубчина)
Отредактировано Ira (2011-10-14 18:52:37)
Вони по-різному реагують на людей.
А на мiй погляд пацюки взагалiдуже гарнi розрiзнювачi людей. Може це вони на саму даму реагували.
Це такий "крисотест" - "Чи гарна Ви людина?". Ой, уявіть, що було б в Верховній Раді - там би всі наші пацюки до шахтарів би докопалися від огиди й презирства, або ж до самісенької Америки))))))
Свєточка, соррі за офф).
Вони по-різному реагують на людей.
Мої дуже чітко виділяють тих, к кому можно йти на руки, а к кому ні. І я вважаю, що це не від кішки, чи собаки, а саме від самої людини залежить. У мене були вже випадки, коли сама чоловіколюбива криса не йшла к дівчині, залишившейся на ніч. Хоча вона тваринок любить.
У мене були вже випадки, коли сама чоловіколюбива криса не йшла к дівчині, залишившейся на ніч. Хоча вона тваринок любить.
А мої людей люблять, он учора хлопцю мозоля на руці намагались выдгризти і дуже добре Шухер його помітив як свого
Може, і правда, котячий дух хлопчиків трішки насторожив, бо вони ж котів не бачили ще)
Кота я їм одного разу показувала з висоти (з плеча). Кіт нічого не зрозумів, хоч він не домашній зовсім, а звичайний сільський, який полює на диких мишей і крисок, одного разу навіть зайчика спіймав(((. А от криски налякалися так нормально.
пацюки взагалiдуже гарнi розрiзнювачi людей. Може це вони на саму даму реагували.
я вважаю, що це не від кішки, чи собаки, а саме від самої людини залежить
Можливо. Може вони краще "розкушують" людську сутність. Але все ж не буду по крисячій реакції погано судити про людей) - час покаже хто є хто)
А мої людей люблять, он учора хлопцю мозоля на руці намагались выдгризти
Оооо, а мій Чопа теж полюбляє гризти пятки чоловіку, тільки йому не дозволяють після того як той захопився і вкусив до крові)
Запустила я щоденник
Мабуть по причині - в нас все нормально.
Життя, слава Богу, дарує тільки приємні моменти. Хвостаті вже остаточно стали повноцінними членами нашої сім'ї. В клітку бігають тільки поїсти-попити. Щодо попити - замітила що вони майже не п'ють воду :dontknow: Але почувають себе добре. Чого не скажеш про нас посеред ночі, коли нічне життя крисяв бурлить. Коли царапучі ніжки по тілу бігають :tired: . По тушках на дотик знаю чи це Чопа чи Хвостик. В Чопи тіло пружнє, збите, спортсмен одним словом. Хвостик по-іншому прощупується)) - пуз видає, ну і м'якший він, навіть шерсть м'якша.
Десь читала припущення, що тварини насправді самі собі вибирають хазяїна, що кожна тваринка попадає до нас не просто так. Хоча, мабуть все в нашому житті стається не дарма. Так от - я зробила висновок що Хвостик насправді криса мого сина Роми. Син в мене з особливими потребами, дещо закритий, ну й з людьми в нього не завжди виходить контакт. Мабуть саме тому, я стараюся щоб тваринка була. Хвостик - перша тварина, яка підтримує якийсь контакт з Ромою, і яка не є йому байдужою. В них якесь особливе спілкування.
Мабуть по причині - в нас все нормально.
Не найбiльш погана причина.
В них якесь особливе спілкування.
Теж помiчала подiбне.
6.11.2011 року - красный день календаря!!
Нашему любимому Хвостику исполнился год! А Чопе - примерно 10 месяцев
Дай Бог праздновать круглую дату еще не один год
Отредактировано Світлана (2011-11-07 11:28:18)
какие замечательные диаграммки! :cool:
с днём рождения Хвостика!! :surprise:
С Днем Рождения Хвостика!
730 грамм? Однако...
Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Личные странички » Хвостик і Чопа