Всеобщий форум любителей декоративных крыс

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Хвостик і Чопа

Сообщений 201 страница 240 из 411

201

nikta написал(а):

Непогрызенными желательно...

Пха.. вот не погрызенные - нереально, имхо.

202

УРААААА!!!! Накінець я змогла зайти на свою сторінку! З дому не виходило ніякими способами, ні зміна пароля, ні нова реєстрація.
Дякую Ірочка, що скільки приділили уваги і часу моїм хуліганам, щоденнику (читаю і не віриться що це моя сторіночка, - так багато нових повідомлень))

Ira написал(а):

Я вчера ШЕСТНАДЦАТЬ раз сняла его с подоконника

Це він так завжди добивається свого - мене вистачає на кілька раз і я здаюся) От він і вивчив цей принцип - рано чи пізно ЛЮДИНА визнає поразку.

Ira написал(а):

Хвостик - сама нежность, Чопа - сам ураган.

Оно то так, но Хвостик себя тоже в обиду не дает, Чопу строит если тот поступает не правильно.
Вчера утречком я их выпустила погулять, а то начали тарахтеть. Сама дальше дрыхнуть, сквозь сон вижу сценку: Чопа использует Хвостика как девочку, запригивает и ... Ну Хвостик же правильный парень, такого не позволяет. Тут такая драка началась, если б не сон - может засняла б. Такое бывает не редко, поэтому не придала значения. Но утром мы обнаружили капли крови на полу((( В панике я начала искать их. Хвостика сразу нашла, осмотрела - вроде целый. Чопу дооооолго искала (уже подзабыла его места уединения). Давно я так не нервничала. Оказалось что Чопа без повреждений, а Хвостичек бедненький повредил себе пальчик и ноготь на ножке.
Вот такие у нас неприятности(

Ira написал(а):

Туда-сюда - нет Чопика!!! Я реально понимаю. что испарится он не мог, перепрыгнуть низ балконной двери не мог, выпрыгнуть за лоджию - еще проблемнее...

Така знайома історія :D  Я теж одного разу так шукала Чопу. Розумію що він має бути, а його нема.  Тоді я його знайшла в антресолі в одязі.

Ira написал(а):

Потом Чоп долго меня целовал, лизался, соскучилсо...((())))

И чувствовал свою вину) он подлиза

Ira написал(а):

Чоп: "Главное, круговой обзор на предмет выявления врагов, недругов, еще желающих на орех и Иры! а то вдруг отберёт!"

У него почти всегда такой взгляд) - невозможно его даже наругать, ну как можно на такую морду обижаться?)

Отредактировано Світлана (2011-08-08 10:57:07)

203

Ira написал(а):

Для омовения и освежения тушек джентельменов Хвоститера и Чопендейла установлен СПА-салон в виде бассейна

Такі умови створили): хочеш басейн - без питань, хочеш масаж, ... - чого душа крисяча забажає))

Ira написал(а):

И тут на меня налетел вихрь по имени Хвост! После всего, что он со мной сделал, порядочный мужчина должен жениться!

Від чопи такого я могла б очікувати, від Хвостика ніколи) Він же такий стриманий в цих питаннях) От справжній самець - цікавлять тільки самки) :flirt:

Ira написал(а):

есть парочка видео

ех( - не можу зараз глянути - заблоковано перегляд на роботі...( - вдома може вдастся

Ira написал(а):

Теперь мы пойдем в гости к Чопику и Хвостику

Будемо раді бачити, і хвостики будуть теж раді :flag:

Ira написал(а):

Начали с преодоления препятствий - 80 см барьер

Мабуть я трошки перебільшила, але 60 см там точно є)) Чуть пізніше виложу фотки дачного крисячого куточка, де вони кантувалися)

Ira написал(а):

Не знаю, как приносить тапочки, но вот УНОСИТЬ тряпочки - эт моих не надо было и обучать.

В нас це спосіб життя) Папір туалетний рветься на кусочки, хвости ці кусочки зятягують під ліжко і роблять собі затишок (туалет, подушки, одіяла, матраси))). Потім ліжко відсувається - використане викидається. І так кожних 2 дні

Отредактировано Світлана (2011-08-08 11:47:09)

204

Ira, пол дела уже было сделано - тапочки ведь НОСИЛИ! А в какую сторону, то уже не столь важно.
И стесняюсь спросить.... а кто делала тапочки мокрыми? :rolleyes:

205

фотки дачного життя)
http://s006.radikal.ru/i213/1108/31/3adcd40874f6.jpg

http://i038.radikal.ru/1108/08/68a61a6c1f3c.jpg

http://i038.radikal.ru/1108/38/543c83080e08.jpg

http://s003.radikal.ru/i203/1108/c6/52af07b37bc9.jpg

http://s43.radikal.ru/i100/1108/2b/2580b3284f0a.jpg
Хвостик іноді полюбляє дивитися телевізор, особливо сподобався йому фільм "Ирония судьбы...":)

http://s001.radikal.ru/i196/1108/b2/dc282e6485ff.jpg
Це "тюрма" дачна. Але Чопа навчився долати перешкоду-перегородку (висотою більше ніж 60 см)  і туди і назад. Хвостику ж вдавалося тільки назад (якось залишила їх на ліжку гуляти. Через деякий час повертаюся, а вони вже в себе, на відведеній території , заникалися в одіяло) Досі не розумію як Хвостику вдалося зістрибнути з такої висоти :dontknow: . Така ситуація повторювалася двічі %-)

Отредактировано Світлана (2011-08-08 16:19:35)

206

УУУУУУРРРРРРРРРААААААААА!!!!!! Мої коханчики, мої улюбленчики приїхали!!!! Свєточка, дякую за фото - так вже сумувала за цими мордельками! Тепер вже побачила "перешкоду" - зрозуміла, що Хвостичек просто зсунувся по стінці лапками, вони це дуже добре вміють! Мої зайчики!
Десь за кілька днів привезуть мені ще цілу компанію хлопчиків - по клітинці у кожну кімнату! ось де буде весело!!! Може, ще й вас у гості запросити?))))

Світлана написал(а):

Це "тюрма" дачна.

Нічого собі - "тюрма"))) Мабуть краще, ніж у Лук"янівці! А що то за велика така ковдра праворуч?  Це теж володіння джентельменів?
Ще питаннячко - Свєт, а Ви на БУМі зареєстровані? Річ у тім, що фото Хвостика-телеглядача - це просто супер фото для темки на БУМі однієї цікавої)))
Цілуйте, будь ласочко, моїх звірунчиків!

Отредактировано Ira (2011-08-08 17:37:07)

207

Ira написал(а):

Річ у тім, що фото Хвостика-телеглядача - це просто супер фото для темки на БУМі однієї цікавої)))

я навіть здогадуюсь, для якої саме  :D

208

Світлана написал(а):

фотки дачного життя)

Друга дуже гарна. )))

Світлана написал(а):

особливо сподобався йому фільм "Ирония судьбы..."

Дивлюсь та думаю, де ж це я цiй кадр бачила! )))

Світлана написал(а):

Це "тюрма" дачна.

Гарний загiнчик!

209

Ira

Ira написал(а):

привезуть мені ще цілу компанію хлопчиків - по клітинці у кожну кімнату!

Не знаю чи заздрити чи співчувати)))) Скучати в квартирі точно ніхто не буде :D

Ira написал(а):

Може, ще й вас у гості запросити?))))

Дякую, Іра, - краще Ви до нас в гості :) Всі, і двоногі і четвероногі з фостиками будуть раді Вам;)

Ira написал(а):

А що то за велика така ковдра праворуч?

так, це майно хвостатих, пожертвували ми їм (чоловік трохи побурчав) це одіяло, бо воно вже трохи було погризене (буде нагода купити нове :rolleyes: ) Дуже ж вони люблять ховатися і бігати по тунелях в ньому, та й спати зручніше-мягенько:) Вже один раз прала його, бо таке ароматне вже було :canthearyou:

Ira написал(а):

Ви на БУМі зареєстровані?

Ні, тільки тут ми тусуємося. А як розширено називається цей форум? Може адресу кинете, якщо можна:)

Pyatihatochka написал(а):

Друга дуже гарна. )))

І мені дууже подобається, таке немовляточко. Зроблю заставкою на робочому столі на деякий час)

210

Не, самый беспроигрышный вариант фотографий - это с телевизором  :D Как не захожу - любуюсь прям.

211

Selena
:D

212

Вчора чогось таке незрозуміле було з форумом. Якийсь глюк...((( Зайшла, все прочитала, але відповісти так і не змогла(((
Свєт, ось тут можна б було Хвостика й прорекламувати))) http://rat.ru/forum/index.php?topic=34520.875  Руна одразу здогадалася!!!))))
Моїх пряничків солодесеньких чмухайте! :love:

213

Ira
обовязково почмокаю в пузіки))) Сьогодні вони сонні як мухи, навіть не вилізли з-під ліжка коли їх кликала зранку - мабуть на погоду так реагують)
О, класно, виявляється я була вже на цьому сайті, слідкувала за темкою одною, яка називалася: "они родились"

214

Вже бачила нашого Хвостика на БУМі. Гарнюня моя! :love: 
Так, була така темка "Они родились", хлопчик з Чернігова писав. Не буду зараз коментувати цю тему, а то ще раз попередження вкатають, бо цензурніх слів в мене мало про ту подію((( Він і тут писав(((

215

Світланочка, як же там почувають себе мої зайчики, мої коханчики? Ми все згадуємо, як вони у нас були, навіть новому Кишу мі вже розповіли, як і де гуляли хлопчики. Туди, де бував Чопа, кишу, звичайно, не залізти, бо він вже поважний такий містер, та й з зором в нього не дуже(... Напиши щось про хлопчиків, будь ласочка!

216

Ira
О, бачила я Кишу) такий ексклюзивний крисик) Згадала як колись випадково бачила фотки таких пацючків, як вони мені не подобалися) А зараз дивлюся і так і хочеться пощупати, погладити, така симпатюлька. От такі ми мінливі люди)
Будете мати вільний від нянчення київських пацючків час - заходьте до нас в гості;)

А наші ЧопоХвостики вроді нормально себе почувають. Тільки вчора купила Стронгхолд. В Чопи на шкірі знайшла дві запечені кроваві цяточки - це мабуть він так розчухав-викусав комашню.
Щось геть я випустила виховання своїх четвероногих :disappointed: . Вже в клітці закриваються тільки на час прибирання, щоб часом не прищемити при відсуванні ліжка. А решту часу на волі. Хитрохвості як тільки відчувають що ми скоро будемо спати - ТИХО ні шороху))) А вже рано-вранці, як тільки чуть-чуть починає світати - оживають, біжать до нас під одіяло, ганяють по всій кімнаті)
  Але скоро школа, тому знову на час нашої відсутності пацючки будуть закриватися за грати, як би жаль не було їх :dontknow: Ох, як мені їх шкода)) Це ж Хвостик буде тарабанити кліткою, гризти. Чопка ж молодець - сидить собі на полочці на тряпочці смиренно)
Признаюся чесно, я Хвостика полюбила швидко, а Чопа на мене часто навіював сумніви про правильність вибору другого крисючка, таке ж воно пронирливе, скільки шкоди наробило, скільки речей підпортив з гардеробу)...
А тепер вони для мене обидвоє такі рідненькі, кожен по своєму. І чим більше часу проходить - тим мені моментами стає боляче при згадуванні про їх короткий вік. :dontcare:

А тепер про ще одну криску - про нашу дику гостю.) Був вчора чоловік на дачі - не залишила дому хвостата, вночі гризе щось. Включив ультразвук - будемо надіятися що втече.

217

Світлана написал(а):

я Хвостика полюбила швидко, а Чопа на мене часто навіював сумніви про правильність вибору

Я вважаю багатьох крисоводів відвідують такі мислі. Дуже часто є одна дитина, яку ти відчуваєш своєю, та ні трохи не сумніваєшся у виборі, і при цьому є і такі, до яких довго душа не лягає. Але все приходить с часом. У мене так було з Нао, вона була дуже диким створінням, зоомаг все ж таки. Не полюбляла руки, боялась мене, відчувала якусь подобу любові лише до Майли. Але минув час, та вона стала надзвичайно ніжною, ласкавою, тендітною. И я зрозуміла, що потрібно було лише терпіння, яке майстерно стирає кордони непорозумінь.

Світлана написал(а):

Включив ультразвук - будемо надіятися що втече.

Успіхів вам!

218

Selena написал(а):

И я зрозуміла, що потрібно було лише терпіння, яке майстерно стирає кордони непорозумінь.

так гарно сказано) Інодіі захожу на форум прийомних дітей. Так от - криски з зоомагів та ринків мені як дітки з дитбудинків. Є травма, яка загладжується завдяки терпінню, любові, розумінню.

219

Я досі лисих крисяв не тримала в руках. Тілки колись, на виставці була Свєта Світлячок зі своїм Умкою. І меня вони здавались, чомусь, холодними й трохи якимось не слизькими, а такими гладкими й якимись трошки неприємнуватими на дотик... Ну, щось таке...
А от цього Киша я не можу з рук випустити - так би його й тискав, так би й жмякав. Але ж він це не дуже сприймає, намагаюсь поважати вік й манери цього добродія))))
Такий  гаряченький і ніжнісенький, як шкіра немоляти (він мені трохи сина нагадав у тому віці немовляти), такий нереальний, трошки неземний й дуже-дуже зворушливий, аж до сліз...
А він буде у нас аж до 24-го. Свєточка, можна заїхати й пожмякати))))
Хлопчики мої любесенькі такі справжні мандрівники))) Ох, і важко ж їм буде у кліточці... Хоч у тому "палаці" міста чималенько, отже трохи призвичаяться... А що ж робити?
Хай поскоріше пройдуть ваші проблемки зі шкірками й болячечками, стронгхолд повинен допомогти. Нам в свій час допоміг. Повторне  використання - не раніше, як через 2 тижня. Все буде добре.
Цілуйте моїх улюбленчиків!

220

Ira
поцілую обовязково) Дякую, вірю теж, що все буде добре :flirt:  :yep:
Якщо вдастся - заїду пожмякати)) такий зараз графік, що не все встигаю заплановане

221

Зайшла в четвер в гості сусідка - молода дівчина з приємним ароматом духів. Не знаю, що подіяло на крис, чи сама Лєна, чи духи, але вони таке витворяли, як магнітом до неї тягнулися, на руки просяться, на задніх лапках стоять.). Вона ж боїться їх, ну погладила мордочки, а взяти на руки не може і все)))

А з суботи на неділю в мене нічка видалася цікава) Пізно повернулася з хрестин, без задніх ніг заснула. Але мої крисоманьяки спати мені не дали довго, прилипли до мене, як бджілки на мед. Довелося мені пересилювати себе і йти в душ змивати аромат духів).
Ось так реагують мої хлопчаки на духи) Можливо на якийсь компонент саме з цих, які використовую дуже рідко.

Отредактировано Світлана (2011-08-22 11:27:39)

222

Я так розумію, що в складі всіх парфумів є, по-перше, спирт! Його крисяви полюбляють, як я помітила. А, по-друге, мабуть ті солодкі складові різних композицій теж їх приваблюють. Особливо твоїх сексман"яків! :D  :love:  Вони дууууже гарно на запахи реагують! Перевірено на собі!
Справжні чолов"яги такі брутальні! Запах жінки їх просто да шаленства доводить! Мої зайченята :love:  :love:

223

Якщо не звертати увагу на розмір ноги, вух в співвідношенні до всього Хвостика - майже не змінився малюк(пропорції не враховано)))

http://s50.radikal.ru/i130/1108/86/bb116c4d9a60.jpg

Отредактировано Світлана (2011-08-29 10:13:02)

224

Ну от і все, вільне гуляння по кімнаті завершилося, почався навчальний рік, а отже зранку хлопчати закриваються в клітку на денний сон, поки їхні двоногі друзі, тобто ми, не повернемося з школи-роботи. Пора вже згадати що таке сон в гамаках.

І ще поставлено завдання - схуднення хлопчиків, а то вчора при зважуванні я була озадачена:

Хвостик -670 грам
Чопа - 480 грам

Волю і жалість в кулак, не звертати увагу на морди-попрошайки. Сподіваюся вдастся)

225

улюблена поза при відпочинку
http://s001.radikal.ru/i193/1109/d7/71b521f1f2a2.jpg

http://s55.radikal.ru/i148/1109/81/9372396ea3cc.jpg

і картопля вимахала в цьому році) Ось такий екземплярчик ми викопали
http://i019.radikal.ru/1109/88/ee57a813e765.jpg

хоч і товстий, але не боюсь складнощів
http://s41.radikal.ru/i092/1109/80/20bae9bdb485.jpg

http://s11.radikal.ru/i184/1109/66/3373c52062a4.jpg

Чопеня невловиме, тільки бачить фотоапарат - шмигає під ліжко)

226

На кровати фото уматное, живое такое!

227

Pyatihatochka
Дякую)

228

Світлана написал(а):

Ну от і все, вільне гуляння по кімнаті завершилося, почався навчальний рік

Шкода малих. Так вони вже звикли гуляти, а тут позбавили свободи, бідолах  :rolleyes:

Світлана написал(а):

і картопля вимахала в цьому році) Ось такий екземплярчик ми викопали

Ого, я б таке й їсти побоялася))

Світлана написал(а):

схуднення хлопчиків

Ви їх краще фізкультурою займіть)) нехай більш бігають.

Гарні фото дуже!

229

Ой як мені Хвостик з хаєром на макушці, виглядаючий з-під ковдри, подобаєтся! Уматний портрет!  :rofl:

Світлана написал(а):

Ну от і все, вільне гуляння по кімнаті завершилося, почався навчальний рік, а отже зранку хлопчати закриваються в клітку на денний сон,

От і в нас теж самє! Треба було бачити їхні здивовані моські, коли я їм в таку рань насипала корм і відкрила двері на годину - ніхто навіть не повернувся  в бік дверцят - сон тривав далі.. ;)

230

Selena написал(а):

Шкода малих. Так вони вже звикли гуляти, а тут позбавили свободи, бідолах  :rolleyes:

Закриті вони в час денний, коли в основному сплять)))) - після нашого повернення з роботи все без змін - вільне гуляння, в т.ч. і вночі) План по кількості перегризених проводів комп. мишок, зарядних, колонок і т.д. виконано) - тому вони просто Хвостам не цікаві).Єдина шкода - це кучки в неположених місцях - наприклад на столі компютерному)
А зачиняються на день для страховки і мого спокою). В комунальній квартирі готельного типу, де ми зараз проживаємо є адміністратор, яка може заходити в кімнату щоб залишити листи, квитанції...  Вони то ніколи не вибігали на заборонену територію, але страхуємося завжди)

Selena написал(а):

Ого, я б таке й їсти побоялася))

Нічим хімічним не оброблювана, навіть жуків не травили, просто поливали її щоб не висохла  :flirt: 

Selena написал(а):

Ви їх краще фізкультурою займіть)) нехай більш бігають.

та бігають вони багатенько, особливо вночі під одіялами по наших сплячих тілах :mad:

Отредактировано Світлана (2011-09-02 14:44:50)

231

Світлана написал(а):

План по кількості перегризених проводів комп. мишок, зарядних, колонок і т.д. виконано)

Ууу, це вам пощастило  :D

Світлана написал(а):

це кучки в неположених місцях - наприклад на столі компютерному)

Деякі криси сумлінно роблять свої справи у клітці, але, нажаль, не всі. Да й хлопці, здається, більш поросятки :)

Світлана написал(а):

просто поливали її щоб не висохла

Свій город - це гарно та користно. Тому що на ринках та в магазинах зараз жах один на полицях.

232

Irkin написал(а):

Уматний портрет!  :rofl:

Дякую)
такий собі неформальний Хвостик) Зачіска створена крисячим стилістом-перукарем-любителем) Треба ще манікюр та педікюр зробити, а то по фото бачу запущені кігтики)

Отредактировано Світлана (2011-09-02 15:06:44)

233

Selena написал(а):

Да й хлопці, здається, більш поросятки :)

в моїх найближчим часом свинячі рильця виростуть. :crazy:  Прибирання, збирання крисячих каках, витирання міні-калюж це вже стиль життя)

Selena написал(а):

на ринках та в магазинах зараз жах один на полицях.

це точно. Сьогодні якраз такий випадок в мене, поїла перчику болгарського з магазину, і щось кепсько мені. Скоріше б додому, там мене ждуть хвостаті медики, поцілуєш їхні пузіки і життя стає кольоровішим)

234

Irkin написал(а):

я їм в таку рань насипала корм і відкрила двері на годину - ніхто навіть не повернувся  в бік дверцят - сон тривав далі.. ;)

о. ні - клітка для моїх рівнозначна тюрмі) Вам можна тільки позавидувати - домовиті хлопчаки у Вас)

Отредактировано Світлана (2011-09-02 15:14:25)

235

Світлана написал(а):

домовиті хлопчаки у Вас)

я б сказала Ленивые - так точнее будет )))

236

Симпатюли какие! :)

Світлана написал(а):

Чопеня невловиме, тільки бачить фотоапарат - шмигає під ліжко)

вот-вот! нам тоже стало казаться, что у крысявки интересная реакция на фотик: только видит его, - тут же прячется или быстро-быстро бегает, чтоб в кадр не поймали. :jumping:

Отредактировано Labriska (2011-09-05 11:38:13)

237

Labriska Спасибо:)

Labriska написал(а):

крысявки интересная реакция на фотик: только видит его, - тут же прячется или быстро-быстро бегает, чтоб в кадр не поймали. :jumping:

Наверно большинство крысолюбителей стают фотоохотниками) У меня фотик на видном месте, но поймать нужные моменты почти не удается)

238

Світлана написал(а):

Наверно большинство крысолюбителей стают фотоохотниками)

:D
ага) самое интересное, что бывает (очень редко, правда!), что сидит спокойно. но стоит только взять в руки фотоаппарат...

239

Світлана написал(а):

У меня фотик на видном месте, но поймать нужные моменты почти не удается)

дааа...

240

Ще до недавна була переконана що Хвостик це миле спокійне щуреня, а Чопа - чортик. Але сопстерігаю іноді зовсім протилежні риси:
1) Якщо закриваю в клітку на ніч, Чопа покірно вилазить до себе на полочку, а Хвост бунтар не здається, гризе клітку з такою пристрастю, що мої нерви не витримують і я випускаю їх;
2) Вчора робила прибирання генеральне під ліжком - основним місцем дислокації. Щоб легше було доставати використаний туал. папір наскладала кілька коробок картонних. Хвоста таке не влаштувало - в 4.30 ранку почав ті коробки відсувати, розчищати територію, гризти їх з таким грохотом, що продовжити сон не вийшло:(
3) Чопик дуже любить компанію, підлазить під Хвостика, а той - криса яка гуляє сама по собі) - втікає і дає взбучки лапоухіку. Коли вони в клітці - завжди сплять окремо.
Жаль мені меньшенького, хочеться йому компанії, а получає причуханів від того, який "в тихом омуте черти водятся)))

Отредактировано Світлана (2011-09-09 12:56:26)