А ще у нас сьогодні перші збитки - якісь невідомі хулігани погризли кнопки на пульті від телевізора, необачно залишеному на дивані
К порядку приучают. Умнички
Всеобщий форум любителей декоративных крыс |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Личные странички » Наші Сусік та Мікі
А ще у нас сьогодні перші збитки - якісь невідомі хулігани погризли кнопки на пульті від телевізора, необачно залишеному на дивані
К порядку приучают. Умнички
а Сусіку подобаються ненатуральні блондинки)))
А ще у нас сьогодні перші збитки - якісь невідомі хулігани погризли кнопки на пульті від телевізора, необачно залишеному на дивані)))
Вам повезло,что это только первые потери,у нас уже обоев нет по низу,но пульт надежно спрятан!)))
якісь невідомі хулігани погризли кнопки на пульті від телевізора
кто? кто? кто это сделал?
тепер задумалась, що треба і диван застеляти, якщо на них така гризучість напала... куплю на гумі в останній день якесь старе покривало і буду застеляти диван для прогулянок. Мені малий ще приніс один речовий доказ - погрижену іграшку)))
кто? кто? кто это сделал?
навіть не знаю, хто б це міг бути - може, якісь захожі, адже мої милі щуренятка просто не здатні на такі вчинки)))
ооо, понеслось)) але проводи все рівно їм подобаються найбільше)
ще приніс один речовий доказ
"не пойман -не вор доказана вина "
Пульт -- тiльки кнопками вниз класти! Ражду, бо так частiше ця гарна рiчь має шанси на животiння. Животiння -- бо вiн вже без частини гумових гудзикiв.
проводи все рівно їм подобаються найбільше)
вони підлоги ще бояться - одного разу Міккі скакав з дивану до клітки, не долетів, приземлився на підлогу, то так швидко видрапався у клітку))) А проводів у нас багато...
Pyatihatochka
я вже пульт буду краще забирати з області їх досяжності - думаю, вони догадаються перевернути)))
"не пойман -не вор доказана вина "
мушу відеокамеру ставити, щоб впіймати з поличним)))
В мене мало хто здогадувався перевертати, як не дивно. А ось обiсцяти -- завжди вiдмiтяться...
А ось обiсцяти -- завжди вiдмiтяться...
Pyatihatochka, в точку! Не переворачиваю, но поливают изрядно.
nikta
Pyatihatochka
це просто не зуміли перевернути - і відомстили)))
Наші кавалери вітають чарівних дам зі святом і запрошують у гості)))
Olga_ua
Ой, какое милое поздравление!!! :flirt: Капюшончик - вылитый мой Васька и Волька в одном флаконе.
Шепотом: главное, это сразу же снять крысей с коробки, пока до торта не догрызлись.
Руся40
дякую, Руся, по ідеї вони разом на коробці торта мали сидіти, але цей капюшончик - такий непосида, ух!
Шепотом: главное, это сразу же снять крысей с коробки, пока до торта не догрызлись.
чомусь торт їх не цікавив, а от підсніжники дуже)))
Olga_ua
я от ваших усов просто млею...
vAmpireNok
дякуємо)))
Наші кавалери вітають чарівних дам зі святом і запрошують у гості)))
Молодцы,мальчики! Умеют правильно дам поздравить! Настоящий джентельменский набор!)))
спасибо мальчикам за поздравления!
Оль, они у тебя как на дрожжах растут!
Отредактировано Nastya22 (2012-03-08 18:49:53)
Умеют правильно дам поздравить!
то їх мама правильно виховує)))
они у тебя как на дрожжах растут!
я сама думаю, так швидко ростуть, при цьому вічно голодні... вже почалися пацанячі розборки нешуточні, до цього жили собі тихо-мирно, а сьогодні Мікі так накинувся на Суську, що вирішила за краще відтягнути його. Мені здається, цей капюшон буде домінувати у нас, дарма, що молодшенький
Olga_ua, ой...какие мальчики :flirt: ..особенно Сусик с его очаровательным пузом ...Спасибо за поздравления....очень приятно, особенно от таких красавчиков
juicy
ми старались)))
ми старались)))
удалось на 1000000%, спасибо вашим мальчикам, за теплоту, которая от них излучается
juicy
дуже дякую за теплі слова))))
Які у вас чарівні чоловіки, одразу видно справжні джентельмени. А вусяки які чудові. :cool:
seve-natalya
дуже дякую, я сама у них закохана
какие кавалеры красивенные!
Мальчики-красавчики!!
Labriska
martisha.k
дуже дякуємо))
А пiдросли!
тепер задумалась, що треба і диван застеляти, якщо на них така гризучість напала... куплю на гумі в останній день якесь старе покривало
О! Як вони люблюять ховатись під таке покривало, бігати під ним і гризти всласть, бо там же ж не видно що хто робить!
Pyatihatochka
як на дріжджах)))
Lisvegas
щось ніяк за тим покривалом не виберусь)))
Сьогодні розгляділа, що мої щурики задні лапки по-різному якось ставлять - Мікі рівно, тому такий спртний, стрибучий і швидкий, а у Сусіка задні лапки носками в різні сторони, як у качечки...
у Сусіка задні лапки носками в різні сторони, як у качечки...
А це заважає йому стрибати чи лазити?
не знаю... він трохи повільніший за Міккі, так далеко не стрибає, і не пробує, а Міккі бере такі висоти
Микки альпинист, однако))
nikta
він трохи повільніший за Міккі, так далеко не стрибає, і не пробує
Може, він по характеру більш обережний? :dontknow:
Я так зрозуміла, що у крисок часто бувають вроджені відхилення. Але ж вони живуть з цим. І добре, що він потрапив до турботливої мами, а не змушений жити на помийці. Не переймайтесь тим, що безпосередньо не загрожує життю щурика! Бо ніяких нервів не вистачить... :stupor:
Вы здесь » Всеобщий форум любителей декоративных крыс » Личные странички » Наші Сусік та Мікі